İspanyol basını Fenerbahçe'nin Valencia ile anlaşmanın sağlandığını açıkladı

Fenerbahçe santrfor transferine noktayı koyuyor. İspanyol medyası anlaşmanın sağlandığını duyurdu. Fenerbahçe Maxi Gomez ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Bonuslarla birlikte Valencia’ya 8 milyon Euro bonesrvis ödenecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ağustos 2022 Güncelleme 14 Ağustos 2022, 06:59
İspanyol basını Fenerbahçe’nin Valencia ile anlaşmanın sağlandığını açıkladı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, forvet transferinde sonuca ulaşmaya hazırlanıyor. Michy Batshuayi, Aboubakar, Alexander Sörloth ve Andrea Belotti gibi isimlerin gündeme geldiği Sarı-Lacivertliler'de Maxi Gomez transferinin bitmek üzere olduğu aktarıldı. İspanyol basını, anlaşmanın sağlandığını belirtti. İspanya'da Valencia bölgesinin yerel televizyon ve radyo kanalı A Punt, Gomez'in Fenerbahçe'ye transferinin bittiğini aktardı.



4 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAYACAK
İspanyol kulübü ile Fenerbahçe arasında anlaşma sağlanan tutar konusunda bir bilgilendirmeye yer verilmedi. Ancak Sarı- Lacivertli kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre Fenerbahçe, Valencia'ya bonuslarla birlikte yaklaşık 8 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. 4 yıllık sözleşme imzalayacak olan Uruguaylı santrfor ise Fenerbahçe'den yılda 2.5 milyon Euro maaş alacak. 2019'da Celta Vigo'dan 14.5 milyon Euro'ya transfer edilen Maxi Gomez, Valencia forması altında çıktığı 105 maçta 22 gol, 15 asistlik skor katkısı sağlamıştı. 25 yaşında ve 1.86 boyunda olan Maxi Gomez Uruguay Milli Takım formasını 27 kez giyerken bu maçlarda 4 kez rakip fileleri sarsmayı başardı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN