Fenerbahçe'nin Luan Peres transferinden sonra Attila Szalai'nin ayrılık dedikoduları başladı

Fenerbahçe’nin stoper transferinde tercihini sol ayaklı Luan Peres’ten yana kullanması sonrasında Macar yıldızla ilgili ayrılık dedikoduları da artmaya başladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Temmuz 2022 Güncelleme 29 Temmuz 2022, 06:59
Fenerbahçe’nin Luan Peres transferinden sonra Attila Szalai’nin ayrılık dedikoduları başladı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin son transferi Luan Peres'in sol ayaklı bir stoper olması farklı iddiaları gündeme getirdi. İddialara göre Kim Min Jae'nin ardından defansın bir başka kilit ismi Attila Szalai de yolcu. Yaklaşık 1 yıldır Avrupa'nın 5 büyük liginden çok sayıda kulübün transfer listesinde yer alan Macar stoper için Fenerbahçe'ye resmi teklifler geldiği öne sürülüyor. Şu anda iki kulübün Sarı-Lacivertliler ile masada olduğu ve görüşmelerin olumlu sürdüğü gelen bilgiler arasında. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un Gustavo Henrique'yi alternatif oyuncu olarak gördüğü, Szalai'nin gitmesi halinde Luan Peres'in partneri olarak üst düzey bir stoperin transferinin gündeme geleceği öğrenildi.



GİDERSE HEDEF NINO
Alınan bilgilere göre bu isim Nino olacak. Yönetim Fluminense formasını giyen Brezilyalı yıldızla ilgili girişimlerde bulunmuş ancak yüksek maliyet engeline takılmıştı. Attila Szalai'nin satılması halinde Nino için istenen 10 milyon Euro'nun Fluminense'ye ödenmesi bu transfere nokta konulması bekleniyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN