Fenerbahçe stoper transferinde sona yaklaştı! Brezilyalı yıldız Henrique'nin çubukluyu giymesi an meselesi

Fenerbahçe transferde hız kesmiyor. Sarı-Lacivertliler, Kim Min Jae’nin yerine Flamengo forması giyen Gustavo Henrique ile anlaştı. Kulübünü de ikna etmek üzereler.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Temmuz 2022 Güncelleme 23 Temmuz 2022, 06:58
Fenerbahçe stoper transferinde sona yaklaştı! Brezilyalı yıldız Henrique’nin çubukluyu giymesi an meselesi

İÇİNDEKİLER

Yeni sezonda şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe'de stoper transferi için sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-Lacivertliler, Arao'dan sonra Brezilya ekibi Flamengo'dan bir transfer daha yapmak üzere... Fenerbahçe'nin 29 yaşındaki sağ ayaklı stoper ile el sıkıştığı ve kulübüyle görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi. Kanarya'nın bu transferi 3 milyon Euro karşılığında bitirmesi bekleniyor. Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jorge Jesus'un, Flamengo'da çalıştığı dönemde verdiği tavsiye doğrultusunda transfer edilen futbolcunun 2023 yılının sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.



3 OYUNCUYLA DAHA GÖRÜŞÜLÜYOR
Flamengo tecrübeli futbolcuyu 2020 yılında Santos'tan bonservissiz olarak kadrosuna kattı. Kariyerinde 219 karşılaşmada forma giyen Henrique 15 gol atarken 5 de asiste imza attı. Yıldız savunma oyuncusu kariyeri boyunca sadece 4 kez kırmızı kart gördü. Henrique'nin kariyeriyle ilgili bir başka ayrıntı da oyuncunun stoper dışında sadece bir maçta sağ bekte görev alması... Fenerbahçe, Gustavo Henrique dışında Nino, Pablo Mari, Leo Ortiz gibi isimlerle de transfer görüşmelerini sürdürüyor. Bu oyuncuların kulüpleriyle de görüşmeler belirli bir aşamaya geldi. Ancak Gustavo Henrique ismi hepsinden daha yakın görünüyor... Sarı-Lacivertli Yönetim, stoper transferini birkaç gün içinde tamamlayarak Jorge Jesus'u mutlu etmenin peşinde.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN