Fenerbahçe Jorge Jesus’un eski öğrencisini Willian Arao'yu bitirmek üzere!

Fenerbahçe ön libero transferini bitirmeye çok yaklaştı. Vidal’i transfer eden Flamengo’da Willian Arao’nun transferi için engel kalmadı. 14 Temmuz’a kadar transferin tamamlanması hedefleniyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Temmuz 2022 Güncelleme 09 Temmuz 2022, 06:58
Fenerbahçe Jorge Jesus’un eski öğrencisini Willian Arao’yu bitirmek üzere!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin öncelikli hedeflerinden birisi olan ön libero mevkisi için sona yaklaşıldı. Willian Arao'nun transferinin an meselesi olduğu öğrenildi. Jorge Jesus, eski öğrencisiyle konuşarak kendisini çok istediğini söyledi. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, Flamengo'ya ayrılık talebini iletti. Arturo Vidal'i transfer eden Kırmızı- Siyahlılar, bu isteğe yeşil ışık yakınca Fenerbahçe hemen harekete geçti. Sarı- Lacivertliler, masaya 3 milyon Euro'luk teklifle oturdu. Flamengo'nun ise ilk talebi 5 milyon Euro olmuştu. Tarafların rakam konusunda kısa sürede birbirine yaklaştığı kaydedildi. Fenerbahçe'nin, Willian Arao transferini bonuslarla birlikte 4 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle tamamlamaya çok yakın olduğu öğrenildi. Yönetim için kritik tarih 14 Temmuz.



ZAMANA KARŞI YARIŞ
UEFA'ya kadroların bildirileceği bu güne kadar transfere resmiyet kazandırılması için yoğun bir şekilde çalışmalar sürüyor. Brezilya'da sezon devam ettiği için yıldız futbolcu İstanbul'a hazır bir şekilde gelecek. Eğer takıma bu hafta katılırsa, 20 Temmuz'daki ilk mücadelede 11'deki yerini alabilir.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN