Fenerbahçe Carvalho transferini askıya aldı! Rotayı Arao'ya dikti

Willian Carvalho için büyük uğraş verilmesine rağmen olumlu sonuç alamayan Sarı-Lacivertliler, Flamengo’nun yıldızı için pazarlıklarını sürdürüyor. Tecrübeli oyuncu Fenerbahçe’ye gelmek için can atıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Temmuz 2022 Güncelleme 07 Temmuz 2022, 06:58
Fenerbahçe Carvalho transferini askıya aldı! Rotayı Arao’ya dikti

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de 6 numara transferi için pazarlıklar son aşamada... Sarı- Lacivertliler, Flamengo forması giyen yıldız oyuncu ile büyük oranda anlaşma sağladı. Kulübü Flamengo ile görüşmeler ise sürüyor. 29 yaşındaki ön liberonun transferinin kısa süre içende sonuçlanması bekleniyor. Yıldız futbolcunun Jesus'la çalışmak istemesinin nedeni, kariyerinin en iyi dönemini Portekizli teknik adamla geçirmiş olması. Sarı-Lacivertliler yıldız futbolcuyu bonservisiyle transfer etmek istiyor. Ancak opsiyonlu kiralama seçeneği de masada...



2023 YILI SONUNDA BOŞA ÇIKIYOR
Fenerbahçe, Arao'yu bonservisiyle transfer etmesi durumunda 3 milyon Euro ödeyecek. Bilindiği gibi Fenerbahçe, Real Betis forması giyen Portekizli 6 numara Willian Carvalho için büyük uğraş vermişti. Ancak Real Betis istediği rakamda indirime gitmeyince Fenerbahçe geri adım attı. Ayrıca Carvalho'nun istediği sözleşme şartları da yüksek bulundu. Fenerbahçe Yönetimi B planı olarak gördüğü Arao tranrsferini bayrama kadar bitirmekte kararlı... Sarı-Lacivertliler, bu transferi sonuçlandırıp taraftara bayram hediyesi vermek istiyor. Willian Arao'nun Flamengo ile sözleşmesi 31 Aralık 2023'te sona eriyor.



DEĞERİ 7 MİLYON EURO
Güncel piyasa değeri 7 milyon Euro olan Arao, 1 kez Brezilya Milli Takım formasını giydi. Eski hocası Jorge Jesus ile birlikte müthiş bir ivme yakaladı.