Galatasaray'da rota Ozan Kabak! Marcao satışı sonrası "evlat" Florya yolunda

Son dakika Galatasaray haberleri | Brezilyalı stoperi Marcao'yu gönderen Galatasaray, yerine alternatif arayışlarını hızlandırdı. Altyapısından çıkan Ozan Kabak'ı hedefler arasına ekleyen sarı-kırmızılı ekip, 22 yaşındaki milli stoperin de dönüşe sıcak baktığı ifade edildi.

Giriş Tarihi 09 Temmuz 2022, 14:00 Güncelleme 09 Temmuz 2022, 14:03
Galatasaray’da rota Ozan Kabak! Marcao satışı sonrası evlat Florya yolunda

İÇİNDEKİLER

Marcao'nun Sevilla'ya satışının ardından transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Savunma bölgesine takviye yapmak için kolları sıvayan Sarı-Kırmızılılar'da Ozan Kabak ismi kulislerde konuşulmaya başlandı.



Yönetimin, bonservisi Schalke'de olan genç yıldızı yeniden Florya'ya döndürmek için harekete geçtiği belirtiliyor. Alman basınına göre yeniden Bundesliga'ya yükselen Schalke, Ozan Kabak'ı kadrosunda düşünmüyor.



Geçtiğimiz sezon Premier Lig ekibi Norwich'te kiralık olarak forma giyen yıldız futbolcuya kulüp arayan Schalke'nin tüm tekliflere açık olduğu belirtiliyor.



Alınan bilgilere göre Galatasaray yönetimi önümüzdeki günlerde Alman kulübünün yetkilileri ile görüşerek satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacak.



Schalke ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan 22 yaşındaki Ozan Kabak'ın son dönemde Avrupa'da yaşadığı başarısız deneyimlerden sonra bu kez Florya'ya dönüşe sıcak baktığı ifade ediliyor.



Galatasaray altyapısında yetişen milli futbolcu 2019 yılında 11 milyon Euro karşılığında Stuttgart'a transfer olmuştu. Kısa bir süre sonra 15 milyon Euro'ya Stuttgart'a giden Ozan Kabak, Liverpool ve Norwich'te kiralık olarak da forma giydi.

*Ozan Kabak'ın detaylı istatistiği için fotoğrafa tıklayın

Sarı-Kırmızılılar, 17 kez Milli Takımımız'ın formasını terleten genç yıldızı transfer ederek hem savunmaya önemli bir takviye yapmayı hem de yerli rotasyonuna kalite katmayı hedefliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN