Beşiktaş'tan art arda transfer bombaları! Wout Weghorst'dan bitti sırada Muleka var

Kesin anlaşmaya varılan Hollandalı santrfor Wout Weghorst sağlık kontrollerinin ardından sözleşme imzalayacak. Beşiktaş Burnley ile anlaşamayan Muleka için ise kulübü Standard Liege’den kolaylık istedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Temmuz 2022 Güncelleme 05 Temmuz 2022, 12:18
Beşiktaş’tan art arda transfer bombaları! Wout Weghorst’dan bitti sırada Muleka var

İÇİNDEKİLER

Kadrosunda yenilemeye giden Beşiktaş'ta eski yıldızı Cenk Tosun'un ardından ikinci golcü transferi de tamamlandı. Siyah-beyazlı kulübün uzun zamandır ilgilendiği Wout Weghorst sonunda Beşiktaş ile kesin olarak anlaşmaya vardı. İstanbul'a gelen Weghorst 1 yıllık riralık oynayacak. Hollaındalı santrfor bugün İbstanbul'da sağlık kontrollerinin ardından Siyah-Beyazlı kulüple sözleşme imzalayacak.

Bu arada Muleka transferinde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Burnley'in teklifini az bulan Muleka, İngiliz kulübü ile sözleşme imzalamamıştı. Bonservisi Standard Liege'de bulunan Muleka için kulübünden kolaylık istendi. Beşiktaş ile Belçika kulübü arasındaki temasların devam ettiği Muleka'nın Beşiktaş'ta oynamaya sıcak baktığı da gelen haberler arasında. Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael'in Kongolu oyuncunun transferinde ısrar ettiği Siyah- Beyazlı kurmaylardan gerekirse şartların zorlanmasını talep ettiği ifade ediliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN