takvim.com.tr yazdı Beşiktaş taraftarını sevindiren haber geldi: Kartal Wout Weghorst ile artık imza aşamasında

takvim.com.tr bugün Beşiktaş taraftarının bir süredir heyecanla beklediği Wout Weghorst transferiyle ilgili son gelişmeleri aktarmıştı. Kartal'ın Weghorst ile görüşme halinde olduğu sadece birkaç noktada pürüzler olduğu vurgusu yapıldı. Son yaşanan gelişmelerde Siyah Beyazlı yönetimin oyuncu ile pürüzleri giderdiği yıldız ismin gelecek sezon Beşiktaş'ta oynamak istediği öğrenildi.

Giriş Tarihi 24 Haziran 2022, 18:44 Güncelleme 24 Haziran 2022, 18:52
takvim.com.tr yazdı Beşiktaş taraftarını sevindiren haber geldi: Kartal Wout Weghorst ile artık imza aşamasında

İÇİNDEKİLER

takvim.com.tr bugün Beşiktaş taraftarının bir süredir heyecanla beklediği Wout Weghorst transferiyle ilgili son gelişmeleri aktarmıştı. Kartal'ın Weghorst ile görüşme halinde olduğu sadece birkaç noktada pürüzler olduğu vurgusu yapıldı.

TARAFLAR ANLAŞSA DA AİLE ENGELİNE TAKILDI
Hollandalı yıldız ve kulübü Burnley ile 15 gün önce prensip anlaşmasına varan Beşiktaş, tam imzaları atacakken aile engeliyle karşılaşmıştı.

Weghorst'un ailesinin Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmaması sonrası, yıldız futbolcu siyah-beyazlı yetkililerle görüşüp ek süre istemişti.

VE SEVİNDİREN HABER GELDİ
Oyuncu tarafı Beşiktaş kulübü yetkililerini aradı ve gelecek sezon itibariyle Beşiktaş forması giymek istediğini belirtti.

Bunun ardından Kartal cephesi de oyuncu tarafıyla kontrata dair ufak detayları konuşuyorlar.

İSTANBUL'DA YAŞAYAN ARKADAŞLARI DA ETKİLİ OLDU
Gelen son bilgilere göre Weghorst'un aile engeline takılmasının ardından İstanbul'daki arkadaşları ile görüştüğü ve şehir hakkında detaylı bir şekilde bilgi aldığı öğrenildi.

SÖZLÜ OLARAK ANLAŞMA SAĞLANDI
Henüz imzalara atılmasa da sözlü bir şekilde anlaşmanın olduğunu kontratta yer alan özellikle bonusları çeren maddeleri içeren görüşmeler sürüyor.

Birkaç gün içerisinde bu konularda da anlaşma sağlandıktan sonra Weghorst'un İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

2.7 MİLYON EURO ÖDEME
Siyah-Beyazlılar eğer imzalar atılırsa yıldız futbolcuya yıllık 2.7 milyon Euro maaş ödemesi yapacak. Oyuncuya yapılacak ödeminin haricinde Burnley'e kiralama ücreti ödenmeyecek.

OYUNCU BİLGİSİ İÇİN TIKLAYINIZ