Beşiktaş transfer haberleri: Beşiktaş Weghorst transferinde mutlu sona çok yakın!

Beşiktaş haberleri... Beşiktaş transfer haberleri... Golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Wout Weghorst ile görüşen ve bir noktada tıkanan siyah beyazlıların umutlarını yeşertecek bir gelişme yaşandı. Peki o gelişne ne? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 24 Haziran 2022, 12:56 Güncelleme 24 Haziran 2022, 12:58
Beşiktaş transfer haberleri: Beşiktaş Weghorst transferinde mutlu sona çok yakın!

İÇİNDEKİLER

Yaklaşık 1 aydır forvet transferi için uğraşan Beşiktaş artık geri sayıma geçti… Siyah-beyazlılar, teknik direktör Valerien Ismael'in listesinin ilk sırasında yer alan Wout Weghorst'u bitirmeye bu kez hiç olmadığı kadar yakın.

AİLESİ SORUN ÇIKARMIŞTI
Hollandalı yıldız ve kulübü Burnley ile 15 gün önce prensip anlaşmasına varan Beşiktaş, tam imzaları atacakken aile engeliyle karşılaşmıştı. Weghorst'un ailesinin Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmaması sonrası, yıldız futbolcu siyah-beyazlı yetkililerle görüşüp ek süre istemişti.

TIKANMA NOKTASINA GELMİŞTİ
Weghorst'un yapılan son görüşmede Beşiktaş Genel Müdürü Ceyhun Kazancı'ya Dortmund ve Eintracht Frankfurt'tan aldığı teklifleri değerlendirmek istediğini söylemesi, transferi tıkanma noktasına getirmişti. Siyah-Beyazlılar da bu gelişme üzerine alternatif forvetlerle görüşmeye başlamıştı.

UMUTLAR TEKRAR YEŞERDİ
Ancak tam umutların kesildiği anda flaş bir gelişme yaşandı. Weghorst'un masaya oturduğu Dortmund ve Frankfurt'un tercihini farklı forvetlerden yana kullanması sonrasında işin rengi değişti. Ailesiyle görüşen ve onları Türkiye'ye gelmesi konusunda ikna eden Hollandalı forvetin dün gece Beşiktaş ile yeniden temasa geçtiği öğrenildi.

48 SAAT İÇİNDE GELEBİLİR
Alınan bilgilere göre şu anda taraflar arasında hiçbir pürüz bulunmuyor. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin onay vermesi halinde Wout Weghorst'un 48 saat içinde İstanbul'a geleceği ifade ediliyor.

2.7 MİLYON EURO ÖDEME
Siyah-Beyazlılar eğer imzalar atılırsa yıldız futbolcuya yıllık 2.7 milyon Euro maaş ödemesi yapacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN