A Milli Takım'da Serdar Dursun rüzgarı esiyor! Yıldız forvet 7 golle 'Ben buradayım' diyor...

Geride bıraktığımız Lüksemburg maçında attığı golle dikkatleri tekrar üzerine çeken Serdar Dursun, ay yıldızlı formayla başarılı bir grafik sergiliyor. Milli formayla çıktığı 7 maçta 7 gol bulan 30 yaşındaki forvet, gösterdiği etkili performansla Türkiye'nin gösterdiği başarılı performansa katkıda bulunuyor. Futbolcu, oynadığı futbolla Fenerbahçe'nin çiçeği burnunda hocası Jorge Jesus'a da göz kırpıyor...

Giriş Tarihi 12 Haziran 2022, 09:18 Güncelleme 12 Haziran 2022, 09:27
A Milli Takım’da Serdar Dursun rüzgarı esiyor! Yıldız forvet 7 golle ’Ben buradayım’ diyor...

İÇİNDEKİLER

A Milli Futbol Takımı'nın forvet oyuncusu Serdar Dursun, ay-yıldızlı formayla çıktığı 7 maçta 7 gole imza attı.

A Milli Futbol Takımı, Uluslar C Ligi'nde Lüksemburg ile deplasmanda karşılaştı. Hakan Çalhanoğlu ve Serdar Dursun'un golleriyle milliler sahadan 3 puanla ayrılırken, grupta 3 maçın ardından 9 puana ulaştı.

YARIM SAATTE GOLÜ BULDU

Lüksemburg maçının 46. dakikasında Orkun Kökçü'nün yerine oyuna dahil olan olan Serdar Dursun, 76. dakikada fileleri sarsmayı başardı.

İLK MAÇI LETONYA KARŞISINDA

FIFA 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda, Ekim ayında oynanan Letonya maçında ilk kez A Milli formayı giyen Serdar, ilk golünü de bu mücadelede kaydetti.

İTALYA'YI DA BOŞ GEÇMEDİ

Aynı grupta oynanan Cebelitarık maçında da 1 gole imza atan 30 yaşındaki golcü oyuncu, İtalya ile oynanan özel karşılaşmada da 1 gol attı. Uluslar C Ligi'nde Faroe Adaları'na 1 gol atan Serdar, Litvanya maçında da kaydettiği 2 golle takımına katkı sağladı.

MİLLİ FORMAYLA 7. GOL

A Milli takımda 234 dakika görev alan Serdar, ay-yıldızlı formayla 7. maçında 7. golüne ulaştı.

ALMANYA'DA GOL KRALI OLMUŞTU
Hannover 96 altyapısında yetişen Serdar Dursun, 2011/2012 sezonu başında Eskişehirspor'a transfer olarak yurdumuza gelmişti. İlk Türkiye deneyiminde istediği performansı gösteremeyen Serdar, sonrasında Almanya 2. Bundesliga'ya dönmüştü. Almanların ikinci ligindeki son sezonunda Darmstadt forması giyen golcü futbolcu, 33 maçta 27 gol atarak ligin gol kralı olmuştu.

FENERBAHÇE'DE 15 GOL
Almanya 2. Bundesliga'da gösterdiği performansla Fenerbahçe'nin transfer hedefleri arasına giren Serdar, kulüpten gelen teklifi kabul ederek tekrar yurda dönmüştü. Yıldız forvet, sarı lacivertli formayla çıktığı 32 maçta 15 gol kaydetti.

JESUS'A GÖZ KIRPIYOR

Serdar Dursun, gösterdiği bu performansla da forvet arayışında olan kulübü Fenerbahçe'nin çiçeği burnunda teknik direktörü Jorge Jesus'a tabiri caizse 'Ben buradayım' mesajı verdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN