Beşiktaş'tan Cyle Larin'e sürpriz talip! Şampiyonlar Ligi'ne dönüyor...

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta forma giyen ve sezon sonu itibariyle sözleşmesi sona eren Cyle Larin'e sürpriz bir talip çıktı. Adı forvet transferi yapmak isteyen Fenerbahçe ve Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığı Başakşehir ile de anılan oyuncu, beklenmedik bir kulübe transfer olmaya yakın konumda bulunuyor. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 12 Haziran 2022, 09:51 Güncelleme 12 Haziran 2022, 10:14
Beşiktaş’tan Cyle Larin’e sürpriz talip! Şampiyonlar Ligi’ne dönüyor...

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın Kanadalı forveti Cyle Larin hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Dünyaca ünlü gazeteci Fabrizio Romano'nun iddiasına göre adı Fenerbahçe ve Başakşehir ile de anılan Cyle Larin'e Yunanistan'dan talip var.

Romano'nun haberine göre Cyle Larin uzun süredir Olympiakos'un listesinde ve taraflar görüşmeleri sürdürüyor. Serbest statüde bulunan Larin'in maaş detayı hakkında görüşme halinde olduğunu bildiren gazeteci, Larin'in forvet olarak Olympiakos'a katkı sağlayabileceğini hatırlattı.

EFSANE ÖNERMİŞTİ
Beşiktaş tribünlerinin sevdalısı Atiba Hutchinson'un tavsiyesi üzerine siyah beyazlı kulübe transfer edilen Larin, Beşiktaş formasıyla 108 maça çıkarken 39 gol 9 asistlik performans gösterdi. 27 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş'tan önce Orlando City ve Zulte Waregem formalarını da terletti.

3 KUPA KAZANDI
Beşiktaş'ın şampiyonluğu ile noktalanan 2020/2021 kadrosunda yer alan Larin, 1 Ziraat Türkiye Kupası ve 1 de Süper Kupa sevinci yaşamıştı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE DÖNEBİLİR

Kanadalı kanat-forvet, Olympiakos'a transfer olması durumunda Şampiyonlar Ligi'ne de tekrar dönmüş olacak. Larin, en son 2021/2022 sezonunda Devler Ligi'nde boy göstermişti. Larin, transfer olması durumunda önümüzdeki sezon da bu organizasyonda yer alacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN