Transfere hız veren Fenerbahçe Uruguaylı yıldız De La Cruz ile masaya oturdu

Fenerbahçe, Uruguaylı orta saha Nicolas de la Cruz için 5 milyon Euro teklif etti ve beklemeye geçti. De la Cruz'un formasını giydiği River Plate yıldız futbolcunun sözleşmesi yıl sonunda sona ereceği için köşeye sıkıştı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Haziran 2022 Güncelleme 09 Haziran 2022, 06:58
Transfere hız veren Fenerbahçe Uruguaylı yıldız De La Cruz ile masaya oturdu

İÇİNDEKİLER

Transfer çalışmalarını 4 koldan sürdüren Fenerbahçe'de müthiş bir hareketlilik yaşanıyor. Jorge Jesus'un teknik direktörlük koltuğuna oturması sonrası rotasını Güney Amerika'ya çeviren Fenerbahçe'den flaş bir hamle geldi. Kanarya, River Plate'ın yıldızı Nicolas de la Cruz ile temasa geçti. Sarı-Lacivertliler yaklaşık 1 aydır transfer gündeminde yer alan 25 yaşındaki yıldız için resmi girişimlere başladı. Yönetim, River Plate ile sözleşmesi 31 Aralık'ta sona erecek Uruguaylı orta alan oyuncusu için hem kulüp hem de menajer cephesiyle masaya oturmuş durumda. Fenerbahçe'nin piyasa değeri 13 milyon Euro olan De La Cruz'un sözleşmesinin bitimine kısa bir süre kaldığı için ilk yapılan görüşmede 5 milyon Euro'luk teklif sunduğu belirtiliyor.



LUGANO DA DEVREDE
Arjantın basınına göre River Plate sözleşme uzatma görüşmelerinden sonuç alamadığı yıldız futbolcu için 10 milyon Euro istiyor. Ancak De La Cruz'un yıl sonunda serbest kalacak olmasından dolayı Arjantin kulübünün elinin oldukça zayıf olduğu da gelen bilgiler arasında. Fenerbahçe açısından transferin önündeki en büyük engel ise 25 yaşındaki futbolcuya İtalya, İspanya ve Almanya'dan da önemli talipler olması. Orta alanda 8 ve 10 numara pozisyonlarında oynayabilen Nicolas de la Cruz 14 kez Uruguay formasını giydi. Yıldız futbolcunun ikna edilmesi için ülke futbolunun efsane isimlerinden biri olan eski F.Bahçeli Diego Lugano'nun da devrede olduğu belirtiliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN