Trabzonspor'un futbolcusu Yunus Mallı'dan yıldız isme şok çağrı! "Türkiye'ye gel!"

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın gündeminde yer alan Wout Weghorst'a Trabzonspor futbolcusu Yunus Mallı'dan şok bir çağrı geldi. Hollanda Milli Takımı ile oynadığı maçın ardından sosyal medyada paylaşımda bulunan Weghorst'a yorum yapan Yunus Mallı, "Türkiye'ye gel" çağrısında bulundu.

Giriş Tarihi 09 Haziran 2022, 12:59 Güncelleme 09 Haziran 2022, 13:25
Trabzonspor’un futbolcusu Yunus Mallı’dan yıldız isme şok çağrı! Türkiye’ye gel!

İÇİNDEKİLER

Transferde adı Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılan Hollandalı golcüye eski takım arkadaşından mesaj var… Hollanda Milli Takımı ile dün Galler filelerini havalandıran yıldız golcüyü Trabzonspor'un yıldız Türkiye'ye davet etti.

"COME TO TURKEY"

Bordo-Mavililer'de forma giyen Yunus Mallı, sosyal medya hesabından Weghorst'a "Come to Turkey" mesajı yolladı. Bilindiği gibi Beşiktaş'ın transfer listesindeki yıldız oyuncu için Fenerbahçe de devreye girmişti.

"KÜME DÜŞMÜŞTÜ"

Kiralık dışında oyuncusunu göndermek istemeyen Burnley, bilindiği üzere alınan kötü sonuçlarla Championship'e düşmüştü.

"SATIN ALMA OPSİYONU DÜŞÜNÜLMÜYOR"

İngiliz ekibi, tekrar Premier Lig'e çıkılması durumunda Weghorst'a takımda görev verecek. Bu yüzden satın alma opsiyonuna kesinlikle sıcak bakılmıyor.

2 GOLÜ VAR

1.97'lik dev forvet, geçen Bundesliga'da 18 maçta 6 gol atarken, Premier Lig'de ise 20 maçta sadece 2 kez rakip fileleri sarsabildi.

HOLLANDA'YA KAZANDIRDI

UEFA Uluslar Ligi'nde Hollanda, deplasmanda Galler'i 2-1 mağlup derken galibiyet golünü Hollandalı yıldız Weghorst kaydetti. Dakikalar 90+4'ü gösterdiğinde ise sahneye Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Wout Weghorst çıktı. Hollanda futbolcu, attığı golle skoru 2-1'e getirerek takımını galibiyete taşıdı.

SÖZLEŞMESİ 2025'E KADAR

29 yaşındaki yıldız golcünün Burnley ile olan sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor. Tecrübeli futbolcu geride kalan sezonda 44 maçta 9 gol atarken 4 de asist yaptı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN