Portekizli teknik adam Jorge Jesus elinde 5 dosya ile İstanbul'a geliyor

Jorge Jesus Fenerbahçe’ye geldiğinde hızlı bir başlangıç yapacak. Portekizli hoca tüm sezonun maçlarını yardımcıları ile birlikte izledi ve tüm notları aldı. Ayrıca İsmail Kartal’ın yönetime verdiği rapora sahip durumda. Jesus son derece hazır şekilde F.Bahçe kariyerine başlayabilecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mayıs 2022 Güncelleme 01 Haziran 2022, 13:34
Portekizli teknik adam Jorge Jesus elinde 5 dosya ile İstanbul’a geliyor

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin başına geçmek için gün sayan Portekizli teknik direktör Jorge Jesus, Sarı-Lacivertli ekibin teknik direktörü olduğunda tüm bilgilere sahip şekilde işbaşı yapacak. Gelen bilgilere göre Jesus, Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon oynadığı tüm maçları tekrar tekrar izledi ve gerekli notları tuttu. Aynı şekilde yardımcılarına da gerekli notları tutturan Portekizli teknik adam, İsmail Kartal'ın Fenerbahçe yönetimine verdiği raporu da incelemiş durumda. İstanbul'a elinde 5 dosya dolusu veri ile gelecek olan Jesus, herhangi bir yabancılık çekmeyecek. Takviye yapılacak bölgeleri ve tercih ettiği futbolcuları da Fenerbahçe yönetimine ileten Portekizli teknik adam zaten sezonu Şampiyonlar Ligi ön eleme turları nedeniyle erken açacak olan Sarı-Lacivertliler'de hızlı bir starta imza atabilecek. Jesus'un bu hafta içinde İstanbul'a gelerek 2 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor. Son olarak Jesus'un temsilcisi geçtiğimiz hafta içinde İstanbul'a gelerek ufak tefek pürüzleri de halletmişti.



JESUS HAZIR GELECEK!
Jorge Jesus ve yardımcılarının Fenerbahçe'ye yıllık maliyeti toplam 7 milyon Euro civarında olacak. Anlaşma ise 2 yıllık olacak.



İMZA ARTIK AN MESELESİ
Fenerbahçe'nin Jorge Jesus ile tüm şartlarda anlaştığı artık Portekiz basını tarafınrdan da kabul ediliyor. Fenerbahçe yönetimi her an Portekizli teknik adam için resmi açıklamayı yapabilir.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN