Dünyanın simgelerinden Eyfel Kulesi Bordo-Mavi renklere bürünecek

Trabzondan tarihe geçecek hamle. Fırtına şampiyonluğa ulaştıktan sonra Eyfel Kulesi, Bordo-Mavi renklerle donatılacak... Organizasyon, Başakşehir maçı sonrası yapılacak..

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Nisan 2022 Güncelleme 28 Nisan 2022, 09:56
Dünyanın simgelerinden Eyfel Kulesi Bordo-Mavi renklere bürünecek

İÇİNDEKİLER

Cumartesi günü şampiyonluk maçına çıkacak olan Trabzonspor'dan flaş bir hamle geldi. Fransa'nın simge eserlerinden olan Eyfel Kulesi'nin Bordo-Mavi renklerde yansıtılması için girişimler başlatıldı. Başakşehir maçının ardından organizasyonun gerçekleştirileceği öğrenildi. Trabzonspor taraftarları dünyanın her bir noktasında şampiyonluğu kutlamak için harekete geçti. Trabzonspor USA derneği de, Amerika'da New York'ta şampiyonluğu kutlamak için gerekli tüm izinleri aldı. Trabzonspor taraftarları Antalyaspor ile oynanan maçı New York'ta birlikte izleyip hemen ertesinde şampiyonluğu kutlamayı hedefliyor. Öte yandan Trabzonspor'un Antalyaspor ile oynayacağı maç için şehre il dışından en az 200 bin civarında insanın gelmesi bekleniyor. Bu nedenle maça bilet bulma imkanı olmayan Trabzonspor taraftarları, stadyum etrafına dev ekran kurulmasını talep etmişti. Kulüple bağlantılı olarak Ortahisar Belediyesi'nin yaptığı girişimler sonucunda yayıncı kuruluşla da anlaşarak, stadyum dışına ve Ortahisar Belediye binası önüne iki dev ekran kurulması konusunda anlaşma sağlandı.



TRABZON'A AKIN EDECEKLER
Trabzonspor'un Antalyaspor ile oynayacağı şampiyonluk maçı için bugün 23, Cuma günü 38 ve Cumartesi günü 35 uçak seferi tamamen doldu. Ayrıca Trabzon'a bilet bulamayanlar Ordu-Giresun, Erzurum ve Samsun Havalimanı'na olan uçuşlara ait biletleri de tamamen tüketti.



ABDULLAH AVCI'DAN TARAFTARA ÇAĞRI
Abdullah Avcı, yarınki idmanın taraftara açık olacağını açıkladı. Şenol Güneş Spor Kompleksi'ndeki idman saat 16.30'da başlayacak.



FIRTINA'DAN AĞLATAN VİDEO
Trabzonspor, 'Mutluluğa kurşun sıkma" videosu yayımladı. Bordo-Mavili kulüple efsane olmuş Özkan Sümer, Dozer Cemil ve Kazım Koyuncu gibi isimlerin canlandırıldığı videoda anlamlı mesajlar verildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN