TAKVİM Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarının detaylarına ulaştı

Bordo-Mavililer, Antalya maçında hedefe ulaşırsa küçük çaplı bir kutlama olacak. Ancak asıl şölen 37. haftadaki Altay maçının öncesi ve sonrasında yaşanacak. Yönetim ayrıca son haftadaki Başakşehir maçı sonrasında bir kutlama da İstanbul’da yapacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Nisan 2022 Güncelleme 27 Nisan 2022, 06:43
TAKVİM Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamalarının detaylarına ulaştı

İÇİNDEKİLER

Cumartesi Antalya önünde 1 puan alması durumunda şampiyonluğa ulaşacak olan Trabzonspor'da yönetim eşi benzeri görülmemiş bir kutlama programı için kolları sıvadı. İşte TAKVİM'in ulaştığı detaylar:



1-CUMA GÜNÜ İÇİN HAZIRLIK
Fenerbahçe'nin cuma oynayacağı Gaziantep maçında puan kaybetmesi durumunda şampiyon olunma ihtimali için hazırlıklar yapıldı. Yönetim sosyal medya üzerinden paylaşmak için tüm görselleri hazırda tutuyor.



2-İLK ÖNCE MİNİ KUTLAMA
Antalya maçı için statta havai fişek gösterisi ve çeşitli etkinlikler için hazırlıklar tamamlandı. Stadyum dışına da stada giremeyecekler için dev ekran kurulacak.



3-ASIL ŞÖLEN 37. HAFTADA
Trabzonspor'da tüm hazırlıklar şampiyonluk kupasının verileceği Altay maçına yönelik yapılıyor. En büyük şölenin Altay maçının ardından stadyumda ve bir gün sonra yine stadyum etrafında yapılması planlandı.



4-GÖRÜLMEMİŞ BİR GÖRSEL ŞOV
Altay maçı öncesi birçok yerel ve ulusal sanatça konser verecek. Yönetimin hedefi Türkiye tarihinde görülmemiş bir görsel şölen yapmak. Havai fişek, ışık gösterilerinin yanı sıra futbolcuların seçtiği şarkılar da statta çalınacak.



5-OTOBÜSLE ŞEHİR TURU ATILACAK
Altay maçının ardından stadyumdan üstü açık otobüse binecek olan kafile şehir turuna çıkacak. Bu şehir turu için güzergah stadyum-şehir meydanı ve tekrar stadyuma dönüş olarak belirlendi. Kutlamalar sabaha kadar sürecek.



6-FİNAL İSTANBUL'DA YAPILACAK
Ligin son haftasında İstanbul'da oynanacak Başakşehir maçı sonrası da çok geniş bir kutlama planlanıyor. Trabzon'dakine benzer etkinliklerin yapılacağı öğrenildi. Kulüpten bağımsız olarak taraftarların her ilde kutlamalar için kulüple iletişime geçtiği de belirtildi.



7-ŞAMPİYONLUK FORMASI HAZIR
Yönetim tarafından hazırlatılan ve üzerinde sonsuzluk işaretiyle birlikte 8. şampiyonluk vurgusu yapılan forma da şampiyonluğun garantilenmesi ile birlikte satışa sunulacak. Buradan çok ciddi bir gelir bekleniyor.



8- SÜREKLİ '8' VURGUSU
Kutlamalarda üzerinde en çok durulacak konulardan bir tanesi 8. şampiyonluk olacak. Kulüp paylaşımlarında da '8' vurgusu üzerinde duracak ve yöneticier de konuşmalarında bunu sık sık kullanacak.



9-PAYLAŞIMLAR ARTIYOR
Trabzonspor kulübü bu haftadan itibaren şampiyonluk vurgulu görsel paylaşımların sayısını artırıyor. Bugünden itibaren sosyal medya hesapları üzerinden başlayacak olan paylaşımlarda kulübün uzun süreli bekleyişinin üzerinden gidilerek taraftarları Antalya maçı öncesi heyecanlandıracak ifadeler kullanılacak.



10-TARİHİ ZAFER ÖLÜMÜZLEŞECEK
Trabzonspor kulübü tarafından, takımı şampiyonluğa taşıyacak isimlerin uzun süre unutulmaması için bir heykel çalışması da yapıldı. Bu heykelde şampiyonluk mücadelesinde yer alan tüm isimlerin yer alması bekleniyor.



100 BİN KİŞİ TRABZON'A
Otellerin doluluk oranı yüzde 70'e yaklaştı. Trabzon'a toplam 100 bin kişi giriş yapacak. Şampiyonluk maçı öncesi Trabzon'a akın sürüyor!.. Türkiye'nin dört bir yanından Trabzon'a hareket eden tüm otobüslerin 26 Nisan ila 2 Mayıs arasında tamamen dolduğu belirtilirken otel rezervasyonlarının da yüzde 60'ı geçtiği hafta sonuna kadar yüzde yüzü aşacağı kaydedildi. Uçak ve otobüslerin doluluk oranının yüzde yüze ulaşması sonrası çoğu taraftar özel araçlarıyla şehre gelmek için planlar yaptı. Bu doğrultuda da Emniyet Genel Müdürlüğü'nün harekete geçerek herhangi bir aksilik yaşanmaması için tedbirleri artıracağı kaydedildi. TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölge Temsil Kurulu Üyesi Nihat Yılmaz, "Türk Hava Yolları ve diğer uçak firmaları da bu noktada çalışmalarını yapıyorlardır. Öğrendiğimiz kadarıyla THY, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan ek seferler koydu. Onlar da şu an dolmuş durumda. Şehrimiz hafta sonu karnavala hazırlanıyor. Rezervasyonlar daha çok Avrupa'dan ancak İstanbul'dan ciddi rezervasyonlar var" ifadelerini kullandı. Trabzon'da 594 adet otel bulunuyor ve bu otellerin kapasitesi 35 bin 882 kişi. Tüm kapasitenin dolmasıyla birlikte sadece otellerde kalacak kişi sayısının 35 bin olacağı, akraba ve kendi evlerinde kalacaklarla birlikte Trabzon'a doğru şampiyonluk göçünün sayısının 100 bini bulacağı belirtildi.



İLK BULUŞMA YARIN
Taraftarlar sosyal medya üzerinden bir çağrıda bulunarak, bir antrenmanın taraftarlara açık şekilde gerçekleştirilmesini istemişti. Abdullah Avcı'nın, medya merkezi ile görüşerek, "Bugüne kadar taraftarlarımız her fırsatta bizim yanımızda oldu. Bu kez de biz onların yanında olalım" dediğ öğrenildi. Bunun üzerine yarın 16.30'daki antrenmanın Akyazı'da taraftarlara açık şekilde yapılması kararlaştırıldı. (Yunus Emre SEL)

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN