Fenerbahçe ve Galatasaray James Rodriguez’in peşinde! İspanyol basını yazdı

İspanyol medyası Kolombiyalı yıldızın Fenerbahçe ve Galatasaray ile görüştüğünü yazdı. James’in Al-Rayyan’dan ayrılıp Atletico Madidr’e gitmek istediği ancak Atletico’nun bu transfere pek sıcak bakmdaığı öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Nisan 2022 Güncelleme 14 Nisan 2022, 07:00
Fenerbahçe ve Galatasaray James Rodriguez’in peşinde! İspanyol basını yazdı

İÇİNDEKİLER

Katar'ın Al Rayyan takımında oynayan James Rodrigues'in Fenerbahçe ve Galatasaray ile görüştüğü iddia edildi. İspanyol Tido Fichajes sitesinin haberine göre iki Türk takımının James Rodrigues'in menajeriyle birer görüşme gerçekleştirdikleri iddia edildi. Katar'da mutsuz olan Kolombiyalı oyuncunun Atletico Madrid'e transfer olup La Liga'ya geri dönmek istediği ancak bunun imkansız olduğu bildirildi.



FENER DE 1 AY ÖNCE GÖRÜŞMÜŞ
30 yaşındaki James Rodriguez'in 8 milyon Euro bonservis bedeliyle Al Rayyan'a transfer olduğu ve Katar kulübünün James Rodriguez'e bonservis konusunda yardımcı olabileceği ifade edildi. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yaklaşık 1 aydır Kolombiyalı oyuncunun menajeriyle temas halinde oldukları vurgulandı.



KONGRE TRANSFER İÇİN ENGEL Mİ?
Galatasaray'da yaşanan seçim sürecinin James Rodriguez görüşmelerine nasıl yansıyacağı ise merak konusu olurken başkan adaylarından Metin Öztürk'ün de Kolombiyalı oyuncunun transferine sıcak baktığı ifade edildi. Ancak valiliğin açtığı dava sonrası seçimin iptal olup Burak Elmas'ın yola devam etme ihtimali de bulunuyor.



AVRUPA'DA OYNAMAK İSTİYOR
James Rodriguez geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada müzelerinde kupalar olan ve Avrupa'da oynayan bir takıma gideceğini açıklamıştı.



BU SEZON 12 GOLE KATKI VERDİ
Al Rayyan'da bu sezon 14 karşılaşmada süre alan James Rodriguez, 5 gol ve 7 asistle oynadı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN