Galatasaray'da heyecanlandıran gelişme! Campos James Rodriguez bombasını patlattı

Sezon başında gittiği Katar’dan ayrılma kararı alan James Rodriguez’in menajeri Jorge Mendes’in Avrupa’da takım aramaya başladığı belirlendi. Mendes'in yakın arkadaşı Campos ile temasa geçtiği ve G.Saray yönetiminin transfere kaynak yaratabilmesi halinde sezon sonu teklif yapılacağı iddia edildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Şubat 2022 Güncelleme 24 Şubat 2022, 06:57
Galatasaray’da heyecanlandıran gelişme! Campos James Rodriguez bombasını patlattı

İÇİNDEKİLER

Başkan Burak Elmas'ın danışmanı Luis Campos ve yeni sportif direktör Pasquale Sensibile yönetiminde önümüzdeki sezon için kolları sıvayan Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Al Rayyan formasını giyen dünyaca ünlü yıldız James Rodriguez'in Sarı-Kırmızılılar'ın gündemine girdiği iddia ediliyor.



AYRILACAĞI AÇIKLADI
Sezon başında gittiği Katar'da aradığını bulamayan Kolombiyalı futbolcu önceki gün, "5 ay sonra Al Rayyan'dan ayrılıyorum. Müzesi kupalarla dolu bir takımda oynamak istiyorum" açıklamasını yaparak gündemi sarsmıştı. İddialara göre James Rodriguez'e Avrupa'da takım aramaya başlayan menajer Jorge Mendes, yakın arkadaşı olan Luis Campos'la görüşme yaptı. Campos'un James'le ilgili gelişmeleri Başkan Burak Elmas'a aktırdığı ve kaynak bulunması halinde bu transferin gerçekleştirilebileceğini ilettiği öğrenildi. Ekonomik anlamda hata yapmak istemeyen ve ilce eleyip sık dokuyan Başkan Elmas'ın durumu yöneticilerle görüşeceği ve ardından bir karar verileceği belirlendi.



113 GOL, 137 ASİST
Daha önce Everton, Bayern Münih ve R.Madrid'te oynayan 30 yaşındaki James 10 numara pozisyonunda ve her iki kanatta görev yapıyor. Kariyeri boyunca 424 maçta 113 gol atıp 137 asist yapan Kolombiyalı futbolcu, 82 kez Kolombiya formasını giyip 23 kez ağları sarstı. James çok etkili bir sol ayağa sahip.



SON DÖNEMİ HAYAL KIRIKLIĞI
Monaco formasıyla yıldızı parlayan James ardından ne Real Madrid ne de Bayern Münih'te bekleneni veremedi. Son olarak Everton'da da hayal kırıklığı yaşatınca Katar'ın yolunu tuttu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN