Özel haber... takvim.com.tr'nin ilk olarak açıkladığı 15 yaşındaki İsak Vural transferini Fenerbahçe bitirdi

Fenerbahçe takımı gençleştirmek adına transfer çalışmalarına başladı. Arda Güler'in beğeni toplayan performansının ardından takvim.com.tr geçtiğimiz gün 15 yaşındaki İsak Vural'ın da Sarı Lacivertli formayı giyeceğini duyurmuştu. Sarı-Lacivertliler, Benfica ve Barcelona altyapı takımlarında forma giyen genç yeteneği kadrosuna kattı.

Giriş Tarihi 28 Şubat 2022, 17:41 Güncelleme 28 Şubat 2022, 17:53
Özel haber... takvim.com.tr’nin ilk olarak açıkladığı 15 yaşındaki İsak Vural transferini Fenerbahçe bitirdi

İÇİNDEKİLER

Takvim.com.tr Fenerbahçe'nin yeni transferini dün paylaşmıştı… Sarı-Lacivertliler, Benfica ve Barcelona altyapı takımlarında forma giyen genç yeteneği kadrosuna kattı.

Fenerbahçe resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, 15 yaşındaki İsak Vural'ı transfer ettiğini açıkladı.

Sarı-Lacivertliler, genç yıldız ile Aralık ayından beri temas halindeydi… Yaşına göre fiziği ve top hakimiyetiyle 10 yaşında Barcelona tarafından transfer edilen Vural, kariyerine İsveç'in Hammarby takımında başladı.

İsak Vural 12 yaşındayken, İspanyol devi Barcelona tarafından altyapıya alındı; ancak UEFA yabancı ülkelerden gelen küçük yaştaki çocukları ailelerinin İspanya'da ikametini sağlamadan transfer ettiği için İspanyol kulübüne soruşturma başlattı. Soruşturma sonucunda Barcelona, transfer yasağı cezası aldı.

Sık bir Fenerbahçe taraftarı olan 15 yaşındaki İsak Vural'ın babası Türk, annesi ise Norveçli...

Fenerbahçe'nin Arda Güler'den sonra İsak Vural'dan da çok büyük beklentisi var. İsak Vural'ın amatör lisansı ise önceki gün çıkarıldı.

BABASI 5 YIL ÖNCE FENERBAHÇE DİYEREK PAYLAŞMIŞTI
Fenerbahçe'nin yeni transferi Isak Vural'ın babası Cüneyt Vural, 5 yıl önce oğlunun videosunu Fenerbahçe adıyla paylaşmış.