İşte Trabzonspor'u uçuran Uğurcan Çakır'ın sözleşmesi ve kurtarış yüzdesi...

Trabzonspor haberleri... Bordo-Mavililer şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Karadeniz Fırtınası'nın yıldız ismi Uğurcan Çakır bu başarıda büyük paya sahip. Avrupa hedefi olan genç eldivenin başarılı kurtarış yüzdesi ve sözleşmesi ile ilgili maddeler dikkat çekiyor.

Giriş Tarihi 06 Şubat 2022, 12:36 Güncelleme 06 Şubat 2022, 12:44
İşte Trabzonspor’u uçuran Uğurcan Çakır’ın sözleşmesi ve kurtarış yüzdesi...

İÇİNDEKİLER

Kasımpaşa'yı 1-0'lık sonuçla mağlup eden Trabzonspor şampiyonluk yürüyüşünü sürdürüyor. Bordo-Mavililer'in kaptanı 24 hafta sonunda ortaya koyduğu performansla takımının başarısında büyük rol oynuyor.

Uğurcan Çakır, Süper Lig'de kalesine gelen son 34 şutun 30'nu kurtardı. Sezon genelinde ise kurtarış yüzdesi yüzde 83 oldu.

Kasımpaşa maçında da gole izin vermeyen milli kaleci Avrupa'nın devlerinin de radarında… Almanya başta olmak üzere İngiliz, İtalyan ve Fransız takımları da onu transfer etmek için yoğun mesai harcıyor.

Bordo-Mavili Yönetim, yıldız eldivenden 20 milyon Euro üzerinde bir bonservis bedeli elde etmek istiyor. Sezonun bitimiyle birlikte görüşmeler başlayacak.

Uğurcan Çakır'ın hedefi ve en büyük hayali ise altyapısından yetiştiği Trabzonspor ile şampiyonluk yaşamak. Ardından Avrupa'nın yolunu tutmak.

Güncel piyasa değeri 17 milyon Euro olan Uğurcan Çakır'ın sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor.