Fenerbahçe'nin kurtulmak istediği Samatta, Belçika'da da tutunamadı

Fenerbahçe haberleri... Sarı Kanarya'yı üzen bir gelişme de Ally Samatta'dan geldi. Antwerp’in bu sezon düşünmediği Tanzanyalı forvet Kadıköy'e geri dönüyor.

Giriş Tarihi 02 Şubat 2022, 17:21 Güncelleme 02 Şubat 2022, 17:21
Fenerbahçe’nin kurtulmak istediği Samatta, Belçika’da da tutunamadı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin Belçika ekibi Antwerp'e kiraladığı golcü oyuncuyla ilgili Sarı-Lacivertli taraftarları endişelendirecek haberler geliyor...

Antwerp'in bu sezon Fenerbahçe'den kiraladığı Ally Samatta'nın bonservisini almayı düşünmediği öğrenildi. Tecrübeli oyuncu sezon sonunda Kadıköy yolunu tutacak.

Bu sezon Belçika ekibinde 28 maça çıkan Samatta 7 gol ve 3 asistle mücadele etti. 29 yaşındaki santrforun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi ise 2024 yılında sona eriyor.

Samatta, Süper Lig'de Fenerbahçe formasıyla 30 maçta görev alırken 5 gole imza atabilmişti. Fenerbahçe taraftarı, Samatta'yı performansı nedeniyle hemen hemen her maçta eleştiri yağmuruna tutuyordu.

Fenerbahçe'nin geçen yıl Antwerp'e 2 milyon Euro'ya sattığı Michael Frey ise performansı ile herkesi ters köşeye yatırdı. İsviçreli forvet bu sezon 31 maçta 18 gol atarken 3 de asist yaptı.

Performansıyla Belçika'da bu sezon en formda oyuncuların başında geliyor. O da Fenerbahçe'deki performansıyla eleştiriliyordu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN