Fenerbahçe ile adı geçen Premier Lig futbolcusu Danny Rose akıl hastası mı?

Fenerbahçe haberleri... Sarı-Lacivertliler, Watford’da problem yaşayan Danny Rose'u transfer mi etmek istiyor? Öte yandan İngiliz sol kanat oyuncusunun deli olduğu şüphesiyle kendisinden rapor istendiği ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 02 Şubat 2022, 11:17 Güncelleme 02 Şubat 2022, 11:31
Fenerbahçe ile adı geçen Premier Lig futbolcusu Danny Rose akıl hastası mı?

İÇİNDEKİLER

Transferde henüz herhangi bir oyuncuyla anlaşamayan Fenerbahçe, sol kanat için yoğun mesai harcıyor… Kanarya'nın solu için bugüne kadar birçok isim yazıldı, çizildi...

Konan transferini sonuçlandıramayan Fenerbahçe için Charalampos Lykogiannis ve Danny Rose isimleri de ortaya atıldı.

İngiliz yıldız Rose'un ismi bir dönem Trabzonspor ile de anıldı... Bordo-Mavililer uzun süre pazarlık masasında olduğu yıldız oyuncuyla anlaşamadı ve transfer sonuçlanmadı.

Fenerbahçe'nin İngiliz yıldızın menajeri ile görüşme halinde olduğu biliniyor. Ancak, Rose ile ilgili geçmiş dönemde yaşanan şok bir gerçek futbolseverleri şaşırtacak cinsten...

2019 yılında zihinsel sorunlarını atlattıktan ve hazır hale döndükten sonra transfer görüşmesinde bir takım, İngiliz sol bek Rose'dan deli olmadığına dair rapor istedi.

Hatta tecrübeli oyuncu bu görüşmeden sonra, "Anlaşamadık, şimdi olsa görüşmezdim. Benim deli olabileceğimi düşünmeleri utanç verici, buna halen kızgınım" ifadelerini kullanmıştı.

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Tottenham'dan Watford'a transfer olan Rose şu an takımından ayrılmak istiyor. Kulübüyle problemler yaşıyor.

İngiliz oyuncunun sözleşmesi gelecek yıl sona eriyor. 31 yaşındaki sol kanat oyuncunun güncel piyasa değeri ise 2.5 milyon Euro.

Rose, bu sezon düzenli olarak forma giyemedi. Watford formasıyla sadece 9 maçta sahada kalabildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN