Galatasaray Tuzlaspor’dan ağır bir yenilgi alınca Beşiktaş’ın yıldızı Josef de Souza bakın ne yaptı

Galatasaray haberleri... Sarı-Kırmızılılar bugün oynanan maçta TFF 1. Lig ekibi Tuzlaspor'dan ağır bir yenilgi aldı. Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızı Josef de Souza Galatasaray’ın farklı mağlubiyeti sonrasında sosyal medyadan olay bir paylaşımda bulundu.

Giriş Tarihi 28 Ocak 2022, 15:21 Güncelleme 28 Ocak 2022, 15:22
Galatasaray Tuzlaspor’dan ağır bir yenilgi alınca Beşiktaş’ın yıldızı Josef de Souza bakın ne yaptı

İÇİNDEKİLER

Galatasaray, hazırlık maçında TFF 1. Lig ekibi Tuzlaspor'a 6-2 mağlup oldu… Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Josef de Souza'nın paylaşımı sosyal medyada olay oldu...

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Josef de Souza, Galatasaray'ın farklı mağlubiyeti sonrasında gülücük emojisi paylaştı. Josef'in paylaşımının Galatasaray maçının bitiş düdüğüyle birlikte olması dikkatlerden kaçmadı.

Galatasaray'ın Tuzlaspor maçındaki gollerini Onay Kutay Kurt (kk) ve Ömer Bayram attı. Tuzlaspor'un golleri ise Ezeh (3), Onay Kutay Kurt, Sedat Şahintürk ve Bardhi'den geldi.

Galatasaray ile Tuzlaspor arasında oynanan karşılaşmada ilginç bir olay yaşandı. Galatasaray'da maça kalede Berk Balaban başladı.

Sonrasında Fatih Öztürk'le değişti. Ancak Fatih sakatlanınca Tuzlaspor'dan izin alındı ve Berk soyunma odasından geri çağrılıp tekrar kaleye geçti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN