Portekiz basınından bomba iddia: Gedson Fernandes Galatasaray için İstanbul’da!

Portekiz basını Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'a transfer olacağı konuşulan yıldız isim Gedson Fernandes'in İstanbul'da olduğunu iddia etti. Galatasaray adeta yılan hikayesine dönen transferi bitirmek için Benfica’ya 1.5 yıl için 1 milyon Euro kiralama bedeli ve 8.5 milyon Euro satın alma opsiyonu önermişti.

Giriş Tarihi 28 Ocak 2022, 14:59 Güncelleme 28 Ocak 2022, 15:00
Portekiz basınından bomba iddia: Gedson Fernandes Galatasaray için İstanbul’da!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da Gedson Fernandes transferiyle ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Portekiz'in en önemli yayın organlarından biri olan A Bola, genç yıldızın iki gündür İstanbul'da olduğunu yazdı.




İKİ GÜNDÜR İDMANA ÇIKMADI
Haberde, Gedson'un bu nedenle iki gündür idmana çıkmadığı ancak Galatasaray ve Benfica arasında görüşmelerde pürüzlerin devam ettiği belirtildi.


Sarı-Kırmızılılar'ın Portekizli futbolcuyu zorunlu satın alma opsiyonu ile kiralamaya kesinlikle yanaşmadığı da ifade edildi.



OPSİYON KRİZİNİN SÜRÜYOR
A Bola, Benfica'nın 1.5 milyon Euro karşılığında 1.5 yıllık kiralamayı kabul ettiğini ancak opsiyon krizinin sürdüğünü yazdı.


CİMBOM 1.5 YILLIĞINA EL SIKIŞTI
İddialara göre Galatasaray, Gedson'la 1.5 yıllığına el sıkıştı ve genç futbolcuya 2.4 milyon Euro garanti ücret vermeyi kabul etti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN