Galatasaray, UEFA'ya kadroyu göndermek için zamanla yarışıyor! Transfer endişesi...

Galatasaray haberleri... Sarı-Kırmızılılarda transfer endişesi başladı. Yönetimin Avrupa Ligi son 16 turu için kadrosunu, 2 Şubat Çarşamba gecesi Türkiye saati ile 02.00’ye kadar UEFA’ya göndermek zorunda olduğu öğrenilirken takımın eksiklikleri Aslan'ı kara kara düşündürüyor.

Giriş Tarihi 27 Ocak 2022, 11:21 Güncelleme 27 Ocak 2022, 11:33
Galatasaray, UEFA’ya kadroyu göndermek için zamanla yarışıyor! Transfer endişesi...

İÇİNDEKİLER

Teknik direktör Domenec Torrent'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da büyük bir hareketlilik var. Kale, 6 numara, 8 numara ve forvet bölgelerini takviye etmek isteyen Sarı-Kırmızılılar bir yandan da zamanla yarışıyor.

Yönetim, Avrupa Ligi son 16 turu için kadrosunu 2 Şubat Çarşamba gecesi Türkiye saati ile 02.00'ye kadar UEFA'ya göndermek zorunda. Kurallar gereği Galatasaray'ın sezon başında verdiği listede 3 değişiklik yapma hakkı bulunuyor.

Sarı-Kırmızılılar eğer bu tarihe kadar resmi olarak bir transferi bitiremezse, alınacak futbolcular UEFA Avrupa Ligi'nde forma giyemeyecek.

Galatasaray yönetiminin bu nedenle elini çabuk tutmak istediği ancak Başkan Burak Elmas'ın da "Avrupa bizim için çok önemli. Fakat listeyi yetiştireceğiz diye yanlış bir adım atamayız" dediği belirtiliyor.

Sezon başında verilen listede yer alan DeAndre Yedlin sözleşmesi feshedildiği için Avrupa Ligi kadrosundan olmayacak. Ayrıca Luyindama ve Babel'le de kısa süre içinde yolların ayrılması, bu iki ismin de listeden çıkarılması bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde kiralık sözleşmesi feshedilen ve Famalicao'ya geri gönderilen Gustavo Assunçao ise sezon başında transferi geç bittiği için Avrupa Ligi kadrosunda bulunmuyordu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN