Ryan Babel, Galatasaray'daki kötü performansıyla dikkat çekiyordu... Bitcoin'den büyük darbe yedi

Galatasaray haberleri... Ryan Babel Bitcoin'in düşmesi sonrası büyük zarara uğradı. Futboldan sonra kripto para sektöründe de kaybeden Hollandalı futbolcunun takım arkadaşlarına yatırım telkinlerinde bulunduğu biliniyor.

Giriş Tarihi 22 Ocak 2022, 13:37 Güncelleme 22 Ocak 2022, 13:46
Ryan Babel, Galatasaray’daki kötü performansıyla dikkat çekiyordu... Bitcoin’den büyük darbe yedi

İÇİNDEKİLER

Yatırımlarını kripto para üzerinden yaptığı bilinen ve Galatasaray'dan bazı takım arkadaşlarına da bu yönde yatırım yapmaları yönünde tavsiyelerde bulunan Ryan Babel, kripto paralardaki son dönemdeki büyük düşüş ile büyük bir şok yaşadı.

Galatasaray'ın son dönemde saha içinde yeterli katkıyı alamadığı Ryan Babel, futbolun yanı sıra yaptığı yatırımlar ile de kendisinden söz ettiriyordu.

Son dönemde kripto para birimlerine yatırım yaptığı bilinen ve bu yönde paylaşımlar yapan Holladalı futbolcu, Galatasaray'dan takım arkadaşlarına da yatırımlarını kripto para borsasına yapmalarını tavsiye etmişti.

Galatasaray'da gönderilecekler listesinde olan ve yönetimin sözleşme feshi için temaslarını sürdürdüğü Babel, bir şok da kripto paraların düşüşü ile yaşadı.

Babel, 2021'in son günlerinde 50 bin Dolar civarında olan Bitcoin'in 34 bin Dolar'a kadar gerilemesi ile ciddi bir kayıp yaşadı ve kısa süre içinde zararı neredeyse yüzde 30'a ulaştı.

Önemli miktarda kripto para varlığı olduğu öne sürülen Babel, Galatasaray'dan gönderilecek olmanın yanı sıra yatırımlarında yaşadığı kayıpla ikinci kez sarsıldı.

Ryan Babel daha önce sosyal medya üzerinden, "Bitcoin almak için beklemeyin, Bitcoin alın ve bekleyin" şeklinde paylaşım yapmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN