Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent ilk sınavına çıkıyor! Babel’in son antrenmanda sakatlanması planları bozdu

Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent, yarın ilk sınavını verecek. Sarı-kırmızılı ekibin, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında yarın Atakaş Hatayspor ile deplasmanda yapacağı maçın kamp kadrosu belli oldu. Hollandalı yıldız Babel’in son antrenmanda sakatlanması planları bozdu.

Giriş Tarihi 15 Ocak 2022, 15:35 Güncelleme 15 Ocak 2022, 16:53
Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent ilk sınavına çıkıyor! Babel’in son antrenmanda sakatlanması planları bozdu

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent, yarın ilk sınavını verecek… Sarı-Kırmızılılar, deplasmanda Hatayspor ile mücadele edecek.

Afrika Uluslar Kupası için milli takım kamplarında bulunan Feghouli ve Mohamed, sarı kart cezalısı Nelsson ile sakatlıkları bulunan Muslera, Diagne, Işık Kaan, Ryan Babel, Arda Turan ve Christian Luyindama, kamp kadrosuna dahil edilmedi.



Hollandalı yıldız Babel'in son antrenmanda sakatlanması planları bozdu.


ELİNDE SADECE HALİL DERVİŞOĞLU KALDI
Galatasaray'ın Hatayspor maçı öncesi santrfor olarak elinde sadece Halil Dervişoğlu yer alıyor. Cimbom, Hatayspor deplasmanında Halil ile gol arayacak… Genç yıldızın son haftalardaki formu da taraftarları düşündürüyor.

Genç golcü Halil Dervişoğlu Süper Lig'de 4 Aralık'tan beri gol bulamıyor. Son olarak Altay maçında fileleri havalandırmıştı.

Sarı-Kırmızılı taraftarlar, formsuz olan golcüsünün tek alternatif olarak kalması sonrası endişelerini sosyal medyada dile getiriyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Torrent'in Hatayspor maçında sahaya süreceği 11 merak ediliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN