Özel Haber I Transfer fırtınası

Henüz devre arası transfer dönemi başlamadan 3 oyuncuyu renklerine katan Trabzonspor, Aytemiz Alanyaspor’un yıldızını da transfer etmek için görüşmelerini hızlandırdı. Fırtına'nın yeni transfer Edin Visca dün sabah saatlerinde Trabzon'a ayak bastı, havalimanında büyük coşkuyla karşılandı.

Giriş Tarihi 07 Ocak 2022, 13:07 Güncelleme 07 Ocak 2022, 13:07
Özel Haber I Transfer fırtınası

İÇİNDEKİLER

Henüz devre arası transfer dönemi başlamadan 3 oyuncuyu renklerine katan Trabzonspor, Aytemiz Alanyaspor'un yıldızını da transfer etmek için görüşmelerini hızlandırdı.

Fildişili sol kanat oyuncusu Kouassi, Boşnak yıldız Visca ve sol bek Puchacz ile kadrosunu güçlendiren Karadeniz Fırtınası, Alanyaspor'un sağ kanat oyuncusu Efecan Karaca için görüşmelerde son aşamaya geldi.

Trabzonspor Yönetimi'nin Efecan için Alanyaspor ile yakın zamanda el sıkışması bekleniyor. Yaz transfer döneminde Bordo-Mavili kulüple anlaşan tecrübeli oyuncu Akdeniz ekibinin yüksek bonservis talebi sonrasında takımında kalmıştı.

Öte yandan Bordo-Mavililer'de Abdulkadir Parmak sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı. Tecrübeli oyuncu ile birçok kulüp ilgileniyor.

Trabzonspor'un sağ kanat oyuncularından Yusuf Sarı'nın ise Çaykur Rizespor ile anlaşması bekleniyor. Fırtına'dan Yunus Mallı, Trondsen ve İsmail'in de ayrılacağı konuşuluyor.