Trabzonspor ile Liverpool aynı kaderi paylaşıyor!

Süper Lig lideri Trabzonspor ve İngiltere Preimer Lig’in devi Liverpool, dünyanın başına bela olan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında benzer kaderi paylaştı. Haberin detayları...

Giriş Tarihi 05 Ocak 2022, 12:50 Güncelleme 05 Ocak 2022, 13:02
Trabzonspor ile Liverpool aynı kaderi paylaşıyor!

İÇİNDEKİLER

Bordo-Mavililer'de geçen sezon 3 kaleci Uğurcan Çakır, Erce Kardeşler ve Arda Akbulut aynı anda Kovid'e yakalanmıştı. Başakşehir'e karşı Trabzonspor'da kaleyi 18 yaşındaki lise öğrencisi Kağan Moradaoğlu korumuştu.

18 yaşındaki Kağan geçen sezon hem Süper Lig'de Trabzonspor formasıyla maça çıkan en genç oyuncu, hem de ligde forma giyen en genç kaleci olmuştu.

Liverpool'da ise bu hafta benzer bir olay yaşandı. İngiliz ekibinin kalecileri Alisson, Kelleher ve Adrian'ın testleri pozitif çıktı.

Kaleci antrenörlerinin bile virüs taşıdığı dönemde eldeki tek sağlam kaleci ise bir dönem Beşiktaş forması da giyen Loris Karius...

Beşiktaş dönemi ve sonrasında yediği hatalı gollerle dikkat çeken Alman kaleci Arsenal maçında takımının kalesini koruyacak.

Liverpool, takım içindeki Kovid-19 vakalarındaki artış nedeniyle, Perşembe günü Arsenal ile oynayacağı İngiltere Lig Kupası yarı final maçının, ileri bir tarihe ertelenmesi için başvuruda bulunduklarını açıkladı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN