Özel Haber I Takvim uyardı korkulan senaryo gerçek oldu

Tüm dünyada yeniden artırmaya başlayan Covid-19 vakaları futbolu çok ciddi bir şekilde tehdit ediyor. Yaşanan büyük tehlikeyi pazar günü yaptığımız özel haberle duyurmuştuk. Süper Lig kulüplerinde peş peşe vakaların patlak vermesi büyük bir kriz yarattı.

Giriş Tarihi 04 Ocak 2022, 16:14 Güncelleme 04 Ocak 2022, 16:15
Özel Haber I Takvim uyardı korkulan senaryo gerçek oldu

İÇİNDEKİLER

Korkulan oldu ve devre arası tatilinin sona ermesi ve futbolcuların İstanbul'a dönmesinin ardından Süper Lig kulüplerinde arka arkaya Covid-19 şokları yaşanmaya başladı. Galatasaray'da 3 vakanın açıklanmasının ardından Beşiktaş'ta da tam 7 ismin testinin pozitif çıktığı belirtiliyor.



Yarın Süper Kupa maçında Antalyaspor'la karşılaşacak olan Siyah-Beyazlılar'da vakaların daha da artmasından büyük endişe duyuluyor. Eğer yarın sabah yapılacak testlerde yeni pozitif sonuçlara ulaşılırsa Süper Kupa karşılaşmanın oynanması bile tehlikeye girecek.



Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi az önce yaptığı açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu'na ligin başlangıç tarihinin 15 gün ertelenmesi için başvuru yaptıklarını söyledi.


Birçok Süper Lig kulübünün de TFF'ye kısa süre içinde görüşerek benzer bir talepte bulunacağı belirtiliyor. Bugün ve yarın yapılacak testlerin ardından Süper Lig'de Covid vakalarının artacağı ifade ediliyor. Yaşanacak yeni gelişmeler futbolseverler tarafından büyük bir tedirginlikle takip ediliyor.