Cristiano Ronaldo'nun "tecavüz davasında" flaş gelişme!

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile ilgili tecavüz iddiasıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. 2009 yılında Kathryn Mayorga isimli mankene tecavüz ettiği öne sürülen Ronaldo, 12 yıldır iftiraya uğradığını anlatıyor. Ronaldo - Mayorga arasında yıllardır süren davayı Nevada sulh hakimi verdiği kararla sonuca ulaştırabilir. Haberin detayları...

Giriş Tarihi 08 Ekim 2021, 17:01 Güncelleme 08 Ekim 2021, 17:28
Cristiano Ronaldo’nun tecavüz davasında flaş gelişme!

İÇİNDEKİLER

Ronaldo hakkında açılan tecavüz davasında 12 sene sonra son dakika gelişmesi yaşandı.

Ronaldo'nun kendisine tecavüz ettiğini ileri süren Kathryn Mayorga'nın bu iddiası Portekizli yıldız futbolcu ve avukatları tarafından reddedilmişti.

Mayorga, o dönem Ronaldo'nun 25 yaşında olduğunu ve gece kulübünde tanıştıklarını daha sonra otel odasında Ronaldo'nun kendisine tecavüz ettiğini iddia etmişti.

"KARŞILIKLI RIZAYLA OLDU"

Ronaldo da cinsel birlikteliğin karşılıklı rızayLa gerçekleştiğini belirtip Mayorga'nın tecavüz iddiasını kesin bir dille yalanlamıştı.

RONALDO TECAVÜZ ETTİ Mİ?

2009'daki saldırı iddiasından sonra Las Vegas yargıcı, hukuk ekibinin çalıntı belgeler kullandığını açıkladı. Nevada'daki sulh hakimi, Kathryn Mayorga'nın iddialarına karşı Ronaldo ve avukatlarını haklı buldu.

Sulh yargıcı Daniel Albregts, Kathryn Mayorga'nın avukatı Leslie Mark Stovall'ı, davayı çalıntı belgelere dayandırmakla suçladı. Ronaldo hakkındaki tecavüz iddiasının makul bir şüphenin ötesine geçemeyeceği bu nedenle hiçbir suçlama yapılamayacağı belirtildi

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN