Galatasaray Olimpiu Morutan'a kavuşuyor

Galatasaray uzun süredir transfer etmek istediği Olimpiu Morutan’ı kadrosuna kattı. Sarı-Kırmızılılar, Rumen yıldızın ardından Steaua Bükreş ile de her konuda anlaşmaya vardı. Yıldız futbolcu yarın sağlık kontrolünden geçecek. Haberin detayları...

Giriş Tarihi 24 Ağustos 2021, 16:06 Güncelleme 24 Ağustos 2021, 17:30
Galatasaray Olimpiu Morutan’a kavuşuyor

İÇİNDEKİLER

Galatasaray uzun süredir transfer etmek istediği Olimpiu Morutan'ı kadrosuna kattı. Sarı-Kırmızılılar, Rumen yıldızın ardından Steaua Bükreş ile de her konuda anlaşmaya vardı.

Sarı-Kırmızılılar'ın yeni transferinin bugün 22.00 sularında Bükreş'ten İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Eğer bir aksilik olmazsa, Morutan'ın yarın sağlık kontrolünden geçeceği ve ardından 5 yıllık sözleşmeye imza atacağı belirlendi.

Galatasaray 22 yaşındaki futbolcunu bonservisi için Steaua Bükreş'e 3 yıl içinde 4.2 milyon Euro ödeyecek. Eğer Cimbom, Randers'i eleyip Avrupa Ligi'nde gruplara kalırsa, bu rakam 5.7 milyon Euro'ya çıkacak.

Morutan'ın 800 bin Euro garanti ücret alacağı, ayrıca sözleşmesinde performansa bağlı bonus maddelerinin olacağı öğrenildi. Genç yıldızın, Galatasaray'ın yeni sezondaki 10 numarası olacağı da ifade edildi. Sarı-Kırmızılılar'ın bir başka Rumen transferi Cicaldau, 10 numaralı formayı giymek istememişti.

Ancak Morutan, Rumen futbolunun efsanesi Hagi gibi Galatasaray'da 10 numaralı formayı sırtına geçirecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN