Falcao'nun Galatasaray ile işi bitti

Galatasaray’da Falcao defteri resmen kapanıyor. Başkan Burak Elmas’ın yüksek maliyeti nedeniyle yolları ayırma kararı aldığı Kolombiyalı yıldız artık ayrılık için gün sayıyor. İşte takvim.com.tr farkıyla Falcao konusunda yaşanan sıcak gelişmeler...

Giriş Tarihi 24 Ağustos 2021, 17:27 Güncelleme 24 Ağustos 2021, 17:29
Falcao’nun Galatasaray ile işi bitti

İÇİNDEKİLER

Vergilerle beraber yıllık brüt maliyeti 9 milyon doları bulan Falcao, Başkan Elmas'la yaptığı görüşmenin ardından menajerinden kendisine takım bulmasını istemişti. İstenmediği bir ortamda devam etmek istemeyen 35 yaşındaki futbolcu şu anda 3-4 kulüple görüşme halinde.

Eğer Falcao bu kulüplerle ekonomik konularda anlaşma sağlayamazsa, Galatasaray yönetimi hemen B planını devreye sokacak.

Son ana kadar Kolombiyalı forvetin bir takımda anlaşmasını bekleyen Sarı-Kırmızılılar aksi bir durumda sözleşmenin feshi için görüşmelere başlayacak.

Yönetim garanti ücreti 5 milyon Euro olan Falcao'ya 2-3 milyon Euro civarında bir para ödeyerek yolları ayırmanın hesabını yapıyor. Ancak ilk olarak, tecrübeli yıldızın kendisine isteyen kulüplerle yapacağı görüşmelerin neticelenmesi bekleniyor.

Sonuç olarak Falcao ya bir takımla anlaşarak Galatasaray'a veda edecek ya da sözleşmesi fesh edilerek gönderilecek.

Kolombiyalı golcü transfer dönemi sona erdiğinde Sarı-Kırmızılı kulüple kesin olarak yollarını ayırmış olacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN