Cimbom ve Fener için flaş iddia: Facunda Daniel Torres

Transfer çalışmalarını çok yoğun bir şekilde sürdüren Galatasaray ve Fenerbahçe için flaş bir transfer iddiası geldi. Uruguay basınına göre Penarol formasını giyen Facunda Daniel Torres’i isteyen kulüpler arasında Galatasaray ve Fenerbahçe de bulunuyor. Haberin detayları...

Giriş Tarihi 21 Ağustos 2021, 13:30 Güncelleme 21 Ağustos 2021, 13:57
Cimbom ve Fener için flaş iddia: Facunda Daniel Torres

İÇİNDEKİLER

Transfer çalışmalarını çok yoğun bir şekilde sürdüren Galatasaray ve Fenerbahçe için flaş bir transfer iddiası geldi.

Uruguay basınına göre Penarol formasını giyen Facunda Daniel Torres'i isteyen kulüpler arasında Galatasaray ve Fenerbahçe de bulunuyor.

Haberde, Villarreal'in de 21 yaşındaki kanat oyuncusunun transferi için devrede olduğu ve Torres'in İspanya'ya gitmeye daha sıcak baktığı belirtildi.

Penarol ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Facunda Torres her iki kanatta ve forvet arkasında görev yapabiliyor. 7 kez Uruguay Milli Takımı'nda oynayan genç yıldız sol ayağını çok etkili kullanıyor.

İddialara göre Galatasaray kaptanı Fernando Muslera, milli takımdan arkadaşı olan Torres'in transferi için devreye girmiş durumda.

Transfermarkt'a göre piyasa değeri 5 milyon Euro olan Uruguaylı yıldızın bu sezon Penarol formasıyla 18 maçta 6 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN