İngiliz basınından bomba iddia: Fenerbahçe'de Kolasinac’a Mesut Özil formülü: 3 yıllık sözleşme imzaladı!

Kadroda düşünülmeyen oyuncularla yollarını ayıran Fenerbahçe'de önümüzdeki günlerde flaş transferlerini açıklaması bekleniyor. Sarı-Lacivertlilerle ilgili İngiliz basınından flaş bir iddia ortaya atıldı.

Giriş Tarihi 21 Ağustos 2021, 13:36 Güncelleme 21 Ağustos 2021, 13:48
İngiliz basınından bomba iddia: Fenerbahçe’de Kolasinac’a Mesut Özil formülü: 3 yıllık sözleşme imzaladı!

İÇİNDEKİLER

Kadroda düşünülmeyen oyuncularla yollarını ayıran Fenerbahçe, harcama limitlerinde yer açmaya başladı. Kanarya'nın önümüzdeki günlerde flaş transferlerini açıklaması bekleniyor. Sarı-Lacivertlilerle ilgili İngiliz basınından flaş bir iddia ortaya atıldı.

İngilizlere göre Arsenal forması giyen Sead Kolosinac için Mesut Özil transferinde olduğu gibi maaşının bir kısmını Arsenal ödeyecek. Boşnak sol kanat oyuncusu, sözleşmesinin erken feshi için İngiliz kulübüyle prensipte anlaşmaya vardı.


İNGİLİZ MEDYASINA GÖRE 3 YILLIK İMZALADI
Ada medyasına göre Kolasinac, Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Tecrübeli oyuncu 1.8 milyon Euro yıllık maaş+700 bin Euro bonus kazanacak. Arsenal, Haziran 2022'ye kadar Kolasinac'ın maaşının küçük bir kısmını ödeyecek.


PEREIRA ÇOK İSTİYOR
Güncel piyasa değeri 6.5 milyon Euro olan Kolasinac'ı özellikle teknik direktör Vitor Pereira kadrosunda çok istiyor. 28 yaşındaki yıldız oyuncu sol kanadın dışında stoper bölgesinde de görev yapabiliyor.


ÖZİL'İN YAKIN ARKADAŞI
Kariyerinde 352 karşılaşmaya çıkan yıldız futbolcu, 28 gol atarken 39 da asist yaptı. Kolasinac, Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Mesut Özil'in çok yakın arkadaşı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN