Galatasaray'da 4 isim topun ağzında: 11'de forma giymeleri zor

Galatasaray'da lig ve yoğun maç takvimini düşünerek Danimarka'da farklı isimleri oynatan teknik direktör Fatih Terim'in, 4 futbolcuyu ana plana dahil etmeyeceği belirtildi.

Giriş Tarihi 21 Ağustos 2021, 12:13 Güncelleme 21 Ağustos 2021, 12:13
Galatasaray’da 4 isim topun ağzında: 11’de forma giymeleri zor

İÇİNDEKİLER

Teknik Direktör Fatih Terim, ligdeki Hatay maçını da düşünerek Danimarka'da rotasyona gitmişti, takımın yarısına yakınını değiştirerek onların da kendilerini gösterebilmesi için fırsat vermişti. Ancak Danimarka deplasmanında yer alan bu isimler buldukları şansı iyi kullanamadı.


BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI
Sarı-kırmızılılarda başta Mustafa Muhammed olmak üzere, Yedlin, Emre Akbaba ve Emre Kılınç gibi isimler, performanslarıyla hayal kırıklığı yarattı.



FORMA GİYMELERİ ZOR

Bu futbolcuların kısa süre içinde on birde forma giymeleri zor görünüyor.



Lig ve yoğun maç takvimini düşünerek Danimarka'da farklı isimleri oynatan teknik direktör Fatih Terim'in, sahadaki futbollarından memnun kalmadığı bu isimlere kısa süre içinde ana plana dahil etmeyeceği belirtildi.



Terim, savunmaya yapacağı dokunuş için Nelsson'un da lisansının çıkarılmasını bekliyor. Milliyet'in haberine göre bunun gerçekleşmesi için yabancılardan birini kiralayıp ya da satmak zorunda olan Aslan, bu çıkmazdan kurtulmanın çarelerini arayacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN