SON DAKİKA: Fenerbahçe Portekizli teknik direktör Paulo Fonseca ile anlaştı

Son dakika haberi! Fenerbahçe'de devam eden teknik direktör arayışı nihayete erdi. Gelen bilgilere göre sarı-lacivertliler son olarak Roma'yı çalıştıran Portekizli teknik adam Paulo Fonseca ile anlaşmaya vardı. Öte yandan Fonseca'nın 2016 yılında yaptığı Fenerbahçe açıklaması sosyal medyada gündem oldu. Fonseca'nın menajerlik şirketinden yapılan açıklamada ise anlaşma yalanlandı.

Giriş Tarihi 30 Haziran 2021, 14:46 Güncelleme 30 Haziran 2021, 16:46
SON DAKİKA: Fenerbahçe Portekizli teknik direktör Paulo Fonseca ile anlaştı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de bir süredir belirsizliği süren teknik direktör konusunda sona ulaştı. Sarı-lacivertlilerin Portekizli teknik adam Paulo Fonseca ile sözleşme imzalayacağı iddia edildi.



ANLAŞMAYA VARILDI
Fenerbahçe'de Erol Bulut ile yolların ayrılmasının ardından devam eden teknik direktör arayışında Paulo Fonseca ön plana çıktı. Sarı-lacivertlilere yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre Portekizli teknik adam Fenerbahçe'nin yeni hocası olacak.

İSTANBUL'A GELMESİ BEKLENİYOR
48 yaşındaki teknik adam için resmi açıklamanın ilerleyen saatlerde yapılması beklenirken, Fonseca'nın önümüzdeki günlerde İstanbul'a sözleşme için gelmesi bekleniyor.


FENERBAHÇE DÜNYA DEVİ
Transfer haberinin sonrası tecrübeli teknik adamın 2016 yılında Fenerbahçe ile oynadıkları maçtan önce yaptığı açıklamalar sosyal medyada gündem oldu. Fonseca o dönem Fenerbahçe ile ilgili, "Braga'nın daha önce Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı aldığı sonuçlar ölçü değil. Fenerbahçe bir dünya devi." demişti.

PAULO FONSECA KİMDİR?
5 Mart 1973'te dünyaya gelen Paulo Fonseca, Maputo/Mozambik doğumlu.

Futbolculuk kariyerine Portekiz takımlarından Barreirense'de başlayan Fonseca sırasıyla Leça, Belenenses, Maritimo, Vitoria Guimaraes ve Estrela takımlarında forma giydi. 2005 yılında futbolculuk kariyerini noktalayan Portekizli teknik adam, antrenörlük kariyerine de Portekiz takımlarından Amadora'da başladı.

Ardından Dezembro, Odivelas, Pinhalnovense, Desportivo Aves, Paços Ferreira, Porto ve Braga'da çalıştı. Fonseca son olarak da Roma'yı çalıştırdı. Sezon sonunda görevinden ayrılan 48 yaşındaki genç çalıştırıcının yerine ise Jose Mourinho getirildi.

MENAJERLİK ŞİRKETİNDEN FLAŞ AÇIKLAMA
Fenerbahçe'nin anlaştığı iddia edilen Portekizli teknik direktör Paulo Fonseca ile ilgili flaş bir açıklama geldi.

Paulo Fonseca'nın çalıştığı Portekiz kaynaklı iletişim ajansı Empower Sports, "Paulo Fonseca'nın Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olduğuna ilişkin haberlerin doğru değildir. Portekizli teknik adam ile Türk kulübü arasında şimdiye kadar herhangi bir görüşme olmamıştır." açıklamasını yaptı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN