Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu ile devam seçeneği giderek güçleniyor

Fenerbahçe’de teknik adam belirsizliği çözülüyor… Gözler Başkan Ali Koç’un 1 Haziran’da yapması beklenen açıklamaya çevrilirken, Emre Belözoğlu ile devam seçeneği giderek güçleniyor.

Giriş Tarihi 28 Mayıs 2021, 16:23 Güncelleme 28 Mayıs 2021, 16:33
Fenerbahçe’de Emre Belözoğlu ile devam seçeneği giderek güçleniyor

İÇİNDEKİLER

Takımın özellikle ligin son bölümündeki performansından çok memnun kalan Başkan Koç buna rağmen yeni sezonda kariyerli bir yabancı teknik adamla anlaşmak istiyordu. Koç, Emre Belözoğlu'nun da sportif direktör olarak göreve devam etmesini düşünüyordu.


TEKNİK ADAMLARDAN OLUMLU GERİ DÖNÜŞ ALAMADI
Ancak Sarı-Lacivertliler, şu ana kadar listedeki yabancı teknik adamlardan olumlu geri dönüş alamadı. Yöneticilerin Joachim Löw, Lucian Favre ve Zlatko Dalic başta olmak üzere birçok önemli isimle görüştüğü ancak bugün itibariyle bir anlaşma sağlanamadığı belirlendi.


EMRE SEÇENEĞİ GÜÇLENİYOR
Yeni sezonda artık hata yapmak istemeyen Başkan Ali Koç'un listedeki hoca adaylarından birisinin "evet" dememesi halinde Emre Belözoğlu'nu 1 yıl daha teknik adamlık koltuğuna oturtacağı ifade ediliyor.


Şu anda Fenerbahçeli kurmayların Ali Koç'un sıcak baktığı yabancı teknik direktörlerle görüşmeleri tüm hızıyla sürüyor. Ancak 1 Haziran'a kadar hoca belirsizliğine noktayı konmak istendiği için geçen her saat Emre Belözoğlu ihtimalini daha da artırıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN