90 milyonluk büyük kriz

Yeni sezonda harcama limiti düşecek olan Galatasaaray toplam maaşı 9 milyon Euro olan iki isimle de yollarını ayırmak zorunda. Geçen sezon 41 lig maçında forma giyemeyen Feghouli ve Falcao’nun yüksek maaşları talip bulmalarını çok zorlaştıracak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mayıs 2021 Güncelleme 21 Mayıs 2021, 07:01
90 milyonluk büyük kriz

İÇİNDEKİLER

Geçen sezonun Galatasaray'da hayal kırıklığı yaratan isimlerinden Radamel Falcao ve Sofiane Feghouli yeni sezonda da baş ağrıtacak. Harcama limitinde bu sezona göre düşüş yaşanacak olan Sarı- Kırmızılılar yüksek maliyeti nedeniyle iki futbolcuyla da yolları ayırmak zorunda kalabilir.

İKİSİ BİR SEZONU KAÇIRDI!
Falcao 5 milyon Euro garanti ücret alırken, Feghouli de 3 milyon 850 bin Euro kazanıyor. Ancak iki futbolcu geçen sezon 41 lig maçında forma giyemedi.

BEKLENTİ ALTINDA KALDILAR
İlerleyem yaşları nedeniyle performansları da beklentilerin çok altında kalmaya başlayan Falcao ve Feghouli'nin durumu yeni gelen yönetimi büyük sıkıntıya sokacak.

TERİM RAPORUNA YAZDI
İki futbolcunun yüksek maaşları, talip bulmalarını da zorlaştırıyor. Fatih Terim'in yönetime verdiği raporda, "Falcao ve Feghouli gönderilsin" dediği öğrenidi.

1 SEZON DAHA KALIP GİTMEK İSTİYOR
Ailesi
ile birlikte İstanbul'da çok mutlu olan Radamel Falcao hakkında çıkan ayrılık iddialarına rağmen Galatasaray'la yollarını ayırmayı düşünmüyor. Kolombiyalı golcü kalan 1 yıllık sözleşmesini tamamladıktan sonra ülkesine dönüp futbolu bırakmanın planlarını yapıyor.