SON DAKİKA! Galatasaray'da Mustafa Cengiz'den adaylık açıklaması

Son dakika haberine göre Galatasaray'da önümüzdeki günlerde yapılacak başkanlık seçimlerinde, mevcut başkan Mustafa Cengiz aday olmayacağını açıkladı.

Giriş Tarihi 06 Mayıs 2021, 17:18 Güncelleme 06 Mayıs 2021, 17:35
SON DAKİKA! Galatasaray’da Mustafa Cengiz’den adaylık açıklaması

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da önümüzdeki günlerde yapılacak başkanlık seçimlerinde, mevcut başkan Mustafa Cengiz aday olmayacağını açıkladı.

İşte Mustafa Cengiz'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama
Galatasaray Spor Kulübü'nün yapılacak ilk seçiminde bu şartlarda aday olmayacağımı sevgili Galatasaray camiasına saygıyla bildiririm.

ABDURRAHİM ALBAYRAK SEÇİM TARİHİNİ AÇIKLAMIŞTI
Sarı-kırmızılı kulüpten dün yapılan açıklamaya göre 29 Mayıs'ta yapılması gereken seçimli genel kurul 'tam kapanma' şartları nedeniyle sürecin tamamlanamayacağından ileri bir tarihe ertelenmişti. Başkan adayları ve yönetim kurulu üyeleri bu duruma tepki gösterirken Abdurrahim Albayrak da konuya dair bir açıklama yaptı. Sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı seçimin haziran ayında yapılacağını duyurdu.



Twitter hesabından bir paylaşım yapan Albayrak'ın açıklaması şöyle: "Camiamız hiç merak etmesin, kulübümüz olağan seçimi en geç haziran ayı içerisinde yapılacaktır."

GALATASARAY'IN ESKİ BAŞKAN ADAYINDAN FATİH TERİM'E ÇAĞRI
Galatasaray'da Genel Kurul'un önemli isimlerinden Ahmet Özdoğan konuyla ilgili Takvim'e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Daha önce Mustafa Cengiz yönetiminin Genel Kurul kararını mahkemeye taşımasının ardından Genel Kurul'un verdiği kararı savunan Özdoğan "O zaman Genel Kurul kararını hain ilan edenler şimdi yönetimden istifa ediyoruz diyorlar, açıklama yapıyorlar.

Şu anda Galatasaray'da kaotik bir ortam var. Buradan Galatasaray camiasına ve Fatih Terim'e sesleniyorum. Hocam ne yap et bir yıl daha devam et sakın görevi bırakma. Senin Divan Kurulu'nun bir üyesi olarak şu anda Galatasaray futbol takımının başında bir yıl devam etmen gerekiyor. Maalesef seçim iptal edildi ne zaman yapılacağı konusunda da henüz bir netlik yok.

Bu yönetimin başka bir futbol aklını takımın başına getirme gibi bir lüksü yok. Şu anda mevcut kadroyu en iyi bilen isim Fatih Terim'dir. Bu kaotik ortam geçene kadar Fatih Terim takımın başında kalmalıdır. Daha sonra seçim yapıldıktan sonra oturulur konuşulur ne yapılacaksa o zaman yapılır." diye konuştu.