Fenerbahçe defansında saatli bomba! Tisserand'ın hataları Fener'i yakıyor

Sezon başında Almanya'dan 4,5 milyon euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe kadrosuna katılan Kongolu stoper Marcel Tisserand, yaptığı hatalarla puan kayıplarına neden olmaya devam ediyor.

Giriş Tarihi 05 Mart 2021, 13:39 Güncelleme 05 Mart 2021, 13:39
Fenerbahçe defansında saatli bomba! Tisserand’ın hataları Fener’i yakıyor

İÇİNDEKİLER

Antalyaspor maçında yaptığı bireysel hata sonrası Fenerbahçe'nin kalesinde golü görmesine sebep olan Marcel Tisserand, bu sezon 3. kez golle sonuçlanan hataya imza atmış oldu.



Fenerbahçe'nin sezon başında Almanya'nın Wolfsburg takımından 4.5 milyon Euro bonservis bedelli karşılığında transfer ettiği Marcel Tisserand, Sarı-Lacivertli forma altındaki kötü performansıyla hayal kırıklığı yaşattı.



Son olarak Antalyaspor maçında yaptığı basit pas hatası sonrası Fenerbahçe'nin topu ağlarında görmesine sebep olan Kongolu stoper, bu sezon hataları ile 3. kez gole sebebiyet vermiş oldu.



Sezonun ilk yarısında Yeni Malatyaspor maçında Tetteh'e sırtı dönük vaziyetteyken yaptığı gereksiz faul sonrası rakibinin penaltı kazanmasına sebep olan Tisserand, Gaziantep FK deplasmanında da basit bir penaltıya sebebiyet vermişti.

Fenerbahçe, Tisserand'ın hatalarının damga vurduğu Yeni Malatya ve Gaziantep maçlarında 6 puan kaybederken, Antalyaspor maçında da 2 puan bıraktı.