İşte Galatasaray'ın Mostafa Mohamed planı! TAKVİM açıklıyor

Galatasaray'ın Zamalek'ten kiraladığı ve ligin ikinci devresine damga vuran Mısırlı golcüsü Mostafa Mohamed ile ilgili planı ortaya çıktı. TAKVİM'in kaynaklarından edindiği bilgiye göre Mostafa Mohamed'den yüklü bir bonservis kazanma planı yapan sarı-kırmızılı ekibin, golcü yıldızın 2022 Dünya Kupası'ndaki performansına göre bu planını devreye sokabileceği öğrenildi.

Giriş Tarihi 02 Mart 2021, 15:42 Güncelleme 02 Mart 2021, 15:48
İşte Galatasaray’ın Mostafa Mohamed planı! TAKVİM açıklıyor

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın devre arasında Zamalek'ten transfer ettiği Mostafa Mohamed attığı gollerle kısa sürede Süper Lig'e damgasını vurdu. Mısırlı yıldız için şimdiden "5 büyük ligden birisine transfer olur" yorumları yapılırken, Sarı-Kırmızılı yönetimin planını TAKVİM açıklıyor.

Galatasaray ilk olarak sezon biter bitmez UEFA ile yapılan Finansal Fair Play anlaşmasındaki "sattığın kadar al" kuralı ortadan kalkacağı için hemen Mohamed'in bonservisini alacak. Sarı-Kırmızılılar, Zamalek'e 4 milyon dolar ödeyerek bu konudaki spekülasyonları da bitirecek.

Yönetim çok önemli bir potansiyeli olan genç forvet konusunda planlarını 2022 yılı için yapıyor. Mohamed eğer bir aksilik olmazsa Katar'da düzenlenecek olan 2022 Dünya Kupası'nda Mısır Milli Takımı'nın 1. forveti olacak.

Afrika Elemeleri'nde Libya, Gabon ve Angola ile aynı grupta yer alan Mısır'ın finallerin vizesini almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Mısır basınında yer alan haberlere göre takımın 2022 Dünya Kupası'ndaki hücum hattı Mohamed Salah, Trezeguet ve Mostafa Mohamed'den oluşacak. Eğer Mohamed turnuvada iyi bir performans gösterirse değerine değer katacak ve Galatasaray'a çok önemli bir gelir elde etme şansı doğacak. Mısırlı yıldızı şimdiden bazı önemli kulüplerin yakın takibe aldığı da biliniyor.