Fenerbahçe'de Erol Bulut krizi! Başkan Ali Koç'tan Emre Belözoğlu'na flaş teklif

Göztepe yenilgisiyle sarsılan Fenerbahçe’de üst üste sıcak gelişmeler yaşanıyor… Başkan Ali Koç, Trabzonspor deplasmanından da kötü bir skorla dönülmesi halinde teknik direktör Erol Bulut’la yolları ayırmayı düşünürken, flaş bir iddia gündemi sarstı. İşte son dakika haberinin detayları.

Giriş Tarihi 24 Şubat 2021, 12:16 Güncelleme 24 Şubat 2021, 12:20
Fenerbahçe’de Erol Bulut krizi! Başkan Ali Koç’tan Emre Belözoğlu’na flaş teklif

İÇİNDEKİLER

Başkan Koç'un sportif direktör Emre Belözoğlu ile önceki gün yaptığı görüşmede, "Erol hocayla yollarımızı ayırırsak sezon sonuna kadar takımın başına sen geç. Volkan, Selçuk ve Aurelio ile birlikte çalış" teklifini yaptığı belirtildi.


Ancak Belözoğlu'nun, "Başkanım artık hata yapma şansımız yok. Erol hoca giderse yerine iyi bir teknik direktör getirmeliyiz" yanıtını vererek teklifi geri çevirdiği ifade edildi.


Belözoğlu'nun ayrıca Christoph Daum'un şu anda getirilebilecek en mantıklı isim olduğunu da Ali Koç'a ilettiği öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardından göreve Tahir Karapınar getirilmiş, Emre Belözoğlu ise arka planda adeta futbolcu-teknik direktör gibi görev yapmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN