Fenerbahçe için şubat ayı dert ayı! Son iki sezonda ciddi kayıplar yaşadı..

Fenerbahçe, Süper Lig’de son iki sezonda şubat ayında oynadığı maçlarda ciddi bir kırılma yaşadı. Sezona şampiyonluk parolasıyla çıkan sarı lacivertliler tıpkı geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu yıl da şubat ayı içerisinde oynadığı maçlarda istediğini alamadı.

Giriş Tarihi 22 Şubat 2021, 18:04 Güncelleme 22 Şubat 2021, 18:09
Fenerbahçe için şubat ayı dert ayı! Son iki sezonda ciddi kayıplar yaşadı..

İÇİNDEKİLER

Göztepe yenilgisi ile lider Galatasaray'ın 3 puan gerisinde kalan Fenerbahçe, Süper Lig'de son iki sezonda şubat ayında oynadığı maçlarda ciddi bir kırılma yaşadı.



Sezona mutlak şampiyonluk parolası ile Fenerbahçe, tıpkı geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu yıl da şubat ayı içerisinde oynadığı maçlarda beklediğini bulamadı.



BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI
Bu sezon şubat ayında kupada Başakşehir'e elenen, Fenerbahçe, Süper Lig'de de sahasında Galatasaray ile Göztepe'ye mağlup oldu. Bu yenilgilerle hayal kırıklığı yarattı. Sarı-Lacivertliler, deplasmandaki iki maçında ise Hatay ve Karagümrük'ü devirdi.



GEÇEN SEZON BU ZAMANLARDA LİGE HAVLU ATMIŞTI
Şubat ayında yaşadığı iki yenilgiyle zirve yarışında yara alan Fenerbahçe, geçen sezon da şubatta yaşadığı kayıplarla lige havlu atmıştı.



13 PUAN KAYBETTİ
Sarı-Lacivertliler, geçen sezon şubat ayında ligde oynadığı 5 maçta Trabzonspor, Ankaragücü ve Galatasaray'a yenilmiş, Alanyaspor ve Antalyaspor ile berabere kalarak toplam 13 puan kaybetmişti.