Sosyal medyada Ali Koç patlaması! Milyonlarca euro harcayan Fenerbahçe...

Milyonlarca euro harcamasına rağmen Ali Koç yönetiminde bir türlü istenen başarıyı yakalayamayan Fenerbahçe'nin, evinde üst üste iki kez Galatasaray'a kaybetmesi bardağı taşıran son olay oldu. Sezon başından bu yana 24 futbolcu almasına rağmen takımda hala eksik pozisyonlar olduğuna dikkat çeken taraftarlar, Ali Koç ve yönetimine büyük tepki gösterdi.

Giriş Tarihi 07 Şubat 2021, 13:57 Güncelleme 07 Şubat 2021, 14:06
Sosyal medyada Ali Koç patlaması! Milyonlarca euro harcayan Fenerbahçe...

İÇİNDEKİLER

Kadıköy'de Galatasaray'a yine yenilerek liderliği ezeli rakibine kaptıran Fenerbahçe'de çok büyük bir üzüntü ve hayal kırıklığı var. Sarı-Lacivertli taraftarlar, derbi mağlubiyeti sonrası sosyal medyada Başkan Ali Koç ve yönetime büyük tepki gösterdi.



Son iki sezonda yaşanan büyük başarısızlıklar nedeniyle artık kötü sonuçlara tahammülü kalmayan Sarı-Lacivertli taraftarlar adeta isyan bayrağını açtı. Bu sezon 24 futbolcu almasına rağmen yine iyi bir kadro mimarisi oluşturamayan Ali Koç ve yönetime yönelik sert eleştiriler yapıldı.



Yapılan yorumlarda, bu sezon bonservis bedeli olarak 20 milyon Euro ödenmesine rağmen halen kadroda Luiz Gustavo'yu yedekleyecek bir isim ve kaliteli bir forvet olmadığı belirtildi.



Ara transferde, takımın birçok orta alan oyuncusu varken bonuslarla beraber 13 milyon Euro ödeyerek İrfan Can Kahveci'yi transfer eden yönetimin ön libero ve forvet takviyesi yapmayarak büyük bir hataya imza attığı ifade edildi.



Derbide Gustavo'nun yokluğunda orta alanda çok büyük bir sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, Samatta ve Cisse'nin etkisiz performansı nedeniyle de ezeli rakibine gol atamayıp yenilgi yaşadı.