Son dakika Galatasaray haberleri | Fatih Terim ısrarla istemişti! Mostafa Mohamed transferinde şoke eden kriz!

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğa oynayan Galatasaray’ın uzun süredir peşinde olduğu ve Fatih Terim’in ısrarla istediği Mostafa Mohammed transferinde şoke eden bir kriz yaşandı. Sarı kırmızılı takımın KAP’a bildirdiği Mohammed’in ülkeden çıkışına izin verilmedi. İşte detaylar…

Giriş Tarihi 31 Ocak 2021, 17:42 Güncelleme 31 Ocak 2021, 17:42
Son dakika Galatasaray haberleri | Fatih Terim ısrarla istemişti! Mostafa Mohamed transferinde şoke eden kriz!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray büyük uğraş verdiği Mostafa Mohamed'in transferini perşembe günü bitirmiş ve Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na açıklama yapmıştı.

Sarı-Kırmızılılar, Mısırlı forvetin dün İstanbul'a gelmesini beklerken şok edici bir kriz yaşandığı ortaya çıktı.

Mısır'daki askeri yönetim, bazı kağıtları eksik olduğu için Mohamed'in ülkeden çıkışına izin vermedi. Galatasaray bu gelişme sonrası büyük bir şok yaşarken hemen girişimlere başlandı.

Cuma günü ülkede resmi tatil olduğu için Mohamed krizi aşılamadı.

Ve bugün öğlen saatlerinde müjdeli haber geldi. Gerekli kağıtları alan Mohamed'in bu akşam Kahire'den kalkacak olan İstanbul uçağına binmesi ve gece geç saatlerde Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.

Her şey yolunda giderse yarın sağlık kontrolünden geçecek olan genç forvetin Başakşehir maçında kadroya alınacağı da öğrenildi.

TRANSFERİN PERDE ARKASINI TAKVİM ARALAMIŞTI!
Galatasaray'ın uzun süredir transfer etmek istediği ve renklerine resmen bağladığı Mısırlı golcü Mostafa Mohamed'in transferinin gecikme nedeni belli oldu. Türk bir menajerin transfer sürecini karıştırdığı öğrenilmişti. Konuyla ilgili gizli bilgelere Takvim ulaşmıştı.