Galatasaray'da Mostafa Mohamed (Mustafa Muhammed) için geri sayım! Anlaşma tamam

Son dakika Galatasaray haberleri | Fatih Terim'in geçtiğimiz haftalarda adını açıkça zikrettiği Mostafa Mohamed (Mustafa Muhammed) transferinde Galatasaray mutlu sona ulaşmaya çok yakın... St. Etienne'nin de talip olduğu golcü futbolcu için Galatasaray ile Zamalek arasında anlaşma sağlandığı ve Mohamed'in Türkiye'ye gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi.

Giriş Tarihi 26 Ocak 2021, 15:51 Güncelleme 26 Ocak 2021, 15:56
Galatasaray’da Mostafa Mohamed Mustafa Muhammed için geri sayım! Anlaşma tamam

İÇİNDEKİLER

Galatasaray yönetimi, teknik direktör Fatih Terim'in ısrarla alınmasını istediği Mostafa Mohamed'in transferinde mutlu sona yaklaşıyor. Fransız ve Mısır basını artık kulüplerin büyük oranda anlaştığını ve imzaların an meselesi olduğunu yazdı.



Younes Belhanda ve Sarı-Kırmızılı takıma yakınlığı ile bilinen Yahoo Fransa muhabiri Manu Lonjon, Galatasaray ve Zamelik'in 5 milyon dolar bonservis bedeli karşılığında anlaşmak üzere olduğunu belirtti.

Mısır basını ise Cimbom'un 1.5 yıl kiralama için 1.5 milyon Euro ve 4.5 milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonu teklifiyle Zamalek'in inadını kırdığını yazdı.



Ülkenin önde gelen haber siteleri artık Mohamed'in Türkiye'ye gitmek için geri sayıma geçtiğini okuyucularına duyurdu. İki kulübün bugün video konferansla son bir görüşme yaptığı ve aradaki tüm pürüzlerin giderildiği vurgulandı.