İrfan Can Kahveci transferinde kriz! Marsilya'dan Başakşehir'e şok suçlama

Son dakika spor haberleri | Galatasaray ve Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinde koştuğu İrfan Can Kahveci için Göksel Gümüşdağ Marsilya'nın devrede olduğunu iddia ederken, Fransız kulübünden bu söylentiye tepki geldi.

Giriş Tarihi 28 Ocak 2021, 13:48 Güncelleme 28 Ocak 2021, 13:48
İrfan Can Kahveci transferinde kriz! Marsilya’dan Başakşehir’e şok suçlama

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ısrarla kadrosuna katmak istediği İrfan Can Kahveci için geçtiğimiz günlerde gelen şok bir haber transferin seyrini değiştirmişti. Fransız kulübü Marsilya'nın milli futbolcumuz için resmi teklif yaptığı belirtilmişti.



Ancak Fransız basını bu gelişmelerle ilgili gündeme bomba gibi düşecek bir haberi kaleme aldı. RMC Sport isimli internet sitesi, Marsilya'lı yöneticilerle görüşerek İrfan Can Kahveci'nin transferini sordu.

Siteye göre Marsilya'lı yöneticiler, "İrfan Can bizim transfer listemizde yer alan bir oyuncu değil. Başakşehir başkanı, Marsilya kulübünün ismini İrfan Can'ın diğer kulüplere transferi için kullanıyor" ifadesini kullandı.



Öte yandan Fenerbahçe'nin bugün Başakşehir'le görüşerek İrfan Can için ilk resmi teklifini vermesi bekleniyor. Sportif direktör Emre Belözoğlu'nun Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile bir araya geleceği öğrenildi.

Sarı-Lacivertliler'in genç yıldız için 6 milyon Euro ve Deniz Türüç teklifi yapacağı belirlendi. Yapılacak görüşmenin ardından Galatasaray'ın nasıl bir tutum sergileyeceği merak konusu.