Fenerbahçe ile adı anılan Mesut Özil İngiliz kulübü Arsenal'den alacaklarını istedi

Mesut Özil artık Fenerbahçe için gün sayıyor. Arsenal’in yıldız oyuncusu İngiliz kulübünün yöneticileriyle dün yaptığı özel görüşmede önce 8 milyon Euroluk alacağının tamamının ödenmesini istedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ocak 2021 Güncelleme 12 Ocak 2021, 06:58
Fenerbahçe ile adı anılan Mesut Özil İngiliz kulübü Arsenal’den alacaklarını istedi

İÇİNDEKİLER

Mesut Özil artık Fenerbahçe için gün sayıyor. Arsenal'in yıldız oyuncusu İngiliz kulübünün yöneticileriyle dün yaptığı özel görüşmede önce 8 milyon Euroluk alacağının tamamının ödenmesini istedi.

GÖZLER ARSENAL'E ÇEVRİLDİ


Arsenal'den haftalık 68 bin sterlin alan Mesut Yılmaz sezon sonuna kadarki tüm alacaklarının ödenmesini istedi. Arsenal'in vereceği yanıt bekleniyor.

BU HAFTA İÇİNDE NETLEŞECEK


Ligin ikinci yarısında Fenerbahçe'de oynamaya kararlı olan Mesut Özil'in bu isteğine Arsenal'in vereceği cevap merakla beklenirken bu transferin bu hafta içinde netleşmesi bekleniyor.

MESUT'A ŞİMDİ DAHA YAKINIZ


Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Mesut Özil'e eskisinden daha yakın olduklarını söyledi. Koç, "Biten birşey yok. Bitebilir de bitmeyebilir de. Bitmiş gibi haberlerin çıkması elimizi zayıflatıyor" dedi.

EN BÜYÜK FENERBAHÇE

Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Mesut Özil, Twitter üzerinden kendisine gelen soruları yanıtladı. Taraftarların yolunu gözlediği yıldız, "Almanya'da Fenerbahçe taraftarı olarak büyüdüm. Fenerbahçe, Real Madrid'in İspanya'da olduğu gibi, Türkiye'nin en büyük kulübü" ifadelerini kullandı.