Fenerbahçe transfer dönemine hızlı girdi! Nijeryalı isim cepte...

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Sezon başında yaptığı transferler ile dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe, bugün başlayan devre arası transfer dönemine de hızlı girdi. Sarı-lacivertli takımın İngiltere'de forma giyen Nijeryalı kanat Bright Osayi Samuel ile anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Giriş Tarihi 05 Ocak 2021, 15:56 Güncelleme 05 Ocak 2021, 16:06
Fenerbahçe transfer dönemine hızlı girdi! Nijeryalı isim cepte...

İÇİNDEKİLER

A Spor'un özel istihbarat haberine göre Fenerbahçe, İngiltere'de forma giyen Nijeryalı kanat oyuncusu Osayi Samuel ile anlaşmaya vardı. QPR forması giyen yıldız isim ile ilgili bilgiler arka arkaya gelirken, oyuncunun kulübü ile bonservis pazarlığının sürdüğü kaydedildi.

Bright Osayi-Samuel'in adı geçtiğimiz transfer dönemlerinde de sarı-lacivertli takımın gündemine gelmiş ama transfer gerçekleşmemişti.

FENERBAHÇE'DEN TRANSFERDE İLK HAMLE
Kariyerine İngiltere'nin Blackpool takımında başlayan Osayi, 2017'de QPR'ye transfer olmuş ve burada forma giymeye başlamıştı. Nijerya'nın Okija şehrinde doğan futbolcu sağ ve sol kanatta forma giyebiliyor.

Sarı-lacivertli ekibin QPR ile bonservis konusunda anlaşma sağlaması durumunda başarılı futbolcunun ocak ayı içinde takıma dahil olacağı öğrenildi.

FENERBAHÇE'NİN ANLAŞTIĞI OSAYI SAMUEL KİMDİR?
Osayı Samuel'in hem İngiliz pasaportu hem de Nijerya pasaportu var. Hem forvet hem de sağ kanat pozisyonunda forma giyebilen başarılı oyuncu 31 Aralık 1997'de Nijerya'da dünyaya geldi.